Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #47205632

    törölt tag

    válasz Mr X #158096 üzenetére

    Naezaz... Az embernek esélye nincs más lehetőséget találnia körülbelül vagy pedig nyugdíjáig vár a házával. Akinek jobban megy vagy örököl valamit, ők jobban tudnak mozogni bank nélkül is.

    Én mondjuk a TV-ben a kölcsönös reklámokon szoktam beszarni. Karácsony előtt nyomja, kell a pénz az ünnepekre? Vegyél fel kölcsönt. (2 évre lol, hogy a másik karácsonykor is nyögd még és akkor megint vesz fel egyet?)
    Majd karácsony után megint ugyanaz a reklám, elfogyott a pénzed az ünnepek alatt? Vegyél fel kölcsönt. Na hát aki ezekbe belemegy az tényleg agyhalott. De ide sorolnám még a két év részletre vett iPhonet is (vagy bármi ilyen kütyüt), aztán jövő évben mikor megjelenik az új, már veszi is azt, az előzőnek meg a felét se fizette még ki.

    Azért egy ház megvétele kicsit másabb kategória ennél, ott egyszerűen muszáj ha valamit el akar érni az ember az életében. Ott az a bukó, ha valamelyik félnek megszűnik a munkahelye pl. vagy beesik olyan dolog ami elviszi a pénzt és nem marad a törlesztőre. Azon kívül viszont szerintem stabilak, nem olyan, mint 10 éve a balhénál volt.

Új hozzászólás Aktív témák