Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    őstag

    válasz kovacsroli #150710 üzenetére

    Hát, bar csak ez a kettő lenne nálam is :) Sajnos nálunk ceges autó választásnál győzött valamiért a női vonal, így Fiat es Toyota lett, a VW és Skoda/Seat helyett. Nagyon, de nagyon butaság.
    Nálam nem lenne kérdés, biztos, hogy a Golf.

    Emígy most az Auris van nálam, jó kis autó, de minden porcikaja női. Mondjuk nekem az autó az német vagy régi USA, esetleg angol. Furcsa ez a mai trend, de hát ez van.

    Az Auris tetszik, egész jo a motor, VVT, jobb, mint a Fiat. Belső jobb a Fiat, még ha olcsó karbon-minta, de legalább sötét, némi króm. Na most a Toyota világos, mint a fehér póló, minden le van kerekítve, a váltó magasan van (bár meglepően pontos), a kozepkonzol formedveny, ki az akinek ez bejon? Ülés kényelmes nagyon, kormány is az. Kanyarban mind a kettő vacak. Fiat valahogy a csepp forma ellenére is kevésbé nőies, nyomokban auert látszik a német hatás. Toyotan nem.
    Toyota feneke ronda, mi az a lépcső hátul a csomagter alatt, ez tényleg van, akinek tetszik? Fiat magas, csomagot akkorát kell emelni, hogy csak na.

    Szerintem marad a Toyota. Egyszerűen jobb autó. Szeretem is, mert az Auris tényleg el lett találva, a Bravo meg olyan akar lenni, mint egy német, olasz külsővel.

    Emígy nem luxusproblema, keményen megdolgozom érte, így tényleg nem erzem annak. A saját autónk egy G Astra, fullos, fekete metál, kiváló állapotban. Imádom, bár egy Passat vagy Jetta lenne az igazi. Esetleg Volvo S40. Nem költöttünk rá többet, ami jobb lenne a G Astratol (minőségben és allapotban) az sokkal több lenne. Dízel kizárt, csak is benzin. Nah, mindegy, sok francia autót adnak el, egyesek szerint jók is, szepek is. Ízlések es pofonok.

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák