Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LuxusGSM

    csendes tag

    válasz Mauzes #145695 üzenetére

    Én már mondhatni mindben ültem de sajnos még nem teszteltem egyiket sem utakon. Anno a Dunaautónál volt egy SUV bemutató nap ott lehetett kivül belül megnézni őket és akkor nekem a Seat Ateca és a Tucson na meg a Kuga volt a befutó.

    Az Ateca meglepően tágas belülről még lábtér tekintetében is. Ár érték arányban ez lenne az optimális választás de valaki írta és sajnos már vagy a (7. seatom lenne) ezek a típusok sajnos nem nyelik el az útproblémákat hanem csattog, zörög, ráz. Volt már ibizám, leonom, és sok alteám és mindnek szar volt a csillapítása, de nagyon fekszenek az úton. Az uttartásuk kifogástalan.

    A Tucson nagyon szép kívül belül bár az anyagok minősége nem tetszett nekem. Sötét belsővel kimondottan fosul néz ki. Ezért egy szép vajszínű belsővel lehetne igazán ütős, de az meg ugyebár koszolódik és ha van gyerek akkor ez elég gáz mert hetente lehetne takaríttatni.

    A Kuga nekem bejön kívülről bár itt is belül az anyagok az elrendezés némi kompromisszumot kíván.

    Lehet még nincs a piacon az a SUV ami nekem kell ezért még lehet várnom kell egy két évet mert kompromisszumoktól mentes beleszeretős autót akarok! Mint pl a Volvo XC90 :DD

    Na persze egy középosztályú fizetésből ez nem valósítható még meg a mai piaci kínálatból :((

Új hozzászólás Aktív témák