Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Pokskill #143959 üzenetére

    Szia!

    A 206-os 500k környékétől kezd normális lenni, szóval 300k alatt szépen fényképezett roncstelep.
    Astra vagy Stift a nyerő. Mindkettő rohad, sőt ebben a korban szerintem kb. minden, főleg ebben az ársávban. Kell venni egy olyat, amire sok a műszaki, és remélhetőleg egyben marad a következőig is. Mindkettőről van bőven tapasztalatom.
    Astra: pro: sokkal kényelmesebb, masszívabb, szvsz. mutatósabb, mint a stift, contra: rohad, többet zabál legalább 1-1,5L-rel azonos felhasználás mellett. Lehetőleg 1.6 8 szelep.
    Swift: pro: fürgébb, jobb fogyasztás, a motorja talán még elnyűhetetlenebb, contra: rohad, kényelmetlen, hangos, borzasztóan gyenge bódé. 1.3GLX a tuti.

    Ez az "úgyis megtöröd" meg egy oltári nagy baromság. Ha értelmes, figyelmes ember vagy, akkor több esély van arra, hogy egy "tapasztalt róka" töri meg a te autód, minthogy te hibázz. Én 25 évesen tanultam meg vezetni, konkrétan a tanulópályán, és első autónak rögtön vettem egy kombit, ráadásul teljesen egyedül használtam, egyedül éltem egy albérletben, és minden nap a város központján át kellett vezetnem a munkahelyemre. Veszélyes helyzet mindig valami barom miatt alakult ki, és egyetlen koccanásocskám' volt. Az is azért, mert egy merőleges parkolóhelyről egy papa rám tolatott, de pár hónapos jogsival is volt bennem annyi, hogy elhúzzam annyira a kormányt, hogy még pont ne durranjak bele a másik oldalon merőlegesen parkoló autókba. Így a papa csak épphogy megsimogatta a kocsimat, és egy aprócska lakkot súrolt ki a bal hátsó ajtómból.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák