Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tresh

    addikt

    válasz Voice24 #140357 üzenetére

    Ebből a listából én ezeket nézegetném:

    Az Esikszét (SX4) alapból felejtő jó motor de minden más téren borzasztó...

    - Mazda 6
    1.8 és 2 lityó nem igazán van gond velük, inkább hogy találj egyet amibe nincs millió km és nincs szétrohadva. Anno én fél évig keresgéltem aztán meguntam :D Amúgy japán vonalon az egyik legszebb beltérrel megáldott kocsi.

    - Skoda Octavia,
    Kicsit szűkös lábtér hátul (4 golf méret) viszont gusztustalan nagy csomagtér. 1.6 MPI motor örök mint a nyomor ha volt gazdája és még előzni is lehet vele ha kell igaz nem egy erőgép cserébe paraszt egyszerű és megbízható. A fék nem annyira acélos alatta de ezen lehet könnyen segíteni. A rá szánt összegből egész jól felszerelt példányt lehet szerintem kifogni. Elég nagy közösség is van mögötte és még a szerelők is ismerik mert VW konszern.

    - Kia Ceed,
    - Hyundai i30,

    Ezekről majd aki nyúzott vagy nyúz ilyet majd leírja mi a helyzet.Szerintem mellé nem igen nyúlsz egyikkel se.Én dízeles körökbe ismerem a típusokat és akinek van egy szava se volt rá még soha.Kötelezőn kívül semmi extra nem volt max futómű de az ugye a jó magyar utaknak köszönhető. Talán a belső anyag használatot érheti kritika nagyon kopogós puritán műanyag halmaz.

    Szóval én a mazda 6-ot erőltetném első körben de ha nem sikerül épp példányt találni az oktáv lenne a befutó nálam :)

Új hozzászólás Aktív témák