Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    válasz Zewa #122362 üzenetére

    még nemtom, Ez a seat ami eddig a legbejövősebb képek alapján, ez tuti megnézem majd jövő 7 vége felé, említettétek, hogy ez a kínálat alja, de ez is már a ktg határon van sajnos, abból pedig ez tűnik a legjobbnak képek alapján.

    Focusokat még nézem, de azokból se láttam még olyan amitől ténylegesen beindult volna a nyáltermelésem. Most a japán autókat nézném, de nemtom onnan mit, civic talán.

    Amúgy nem ragaszkodok a dízelekhez, nemtom tényleg melyik típus lenne a legjobb a lefektetett 700-800as határig. Amit nem akarok az francia és olasz, ne úgy nézzen ki, mint egy uzsonnás doboz és legyen azért fürge is.

    BTW: muter ma hozta haza az újonnan kapott kis mazda 2-esét 1,3as mocival. Én vezettem a vonatállomásig és bakker. Csak kamilláztam, épp, hogy hozzáértem a gázpedálhoz és azt hittem hátraszállok úgy megugrott :D Nem gondoltam, hogy ez egy ekkora kis motorral ilyen méregzsák lesz. ;]

    (#122363) Integrale: Jogos, a motort nem is néztem, közben beugrott, hogy mondtad, hogy kerüljem. Amúgy igen, az említett árhoz belövöm a keresőt és abból nézegetek, ezért kérdezek közben, hogy mit kerüljek, etc. 4-5ajtós legalább legyen, tehát 4ember jó lenne ha elférne azért úgy hogy nem egymás nyakába ülnek. Extrákat tekintve nincsenek nagy igényeim, csak a szervó és a klíma ami mindenképp legyen, bár ez már kb alapfelszereltség. ccm-et azért nem írok, mert nem tudom milyen kell, lévén, hogy nincs gyakorlatból viszonyítási alapom... Benzin/turbót még mindig nem tudom, de ahogy látom erről még a nálam okosabbaknál sincs igazán konszenzus.

    [ Szerkesztve ]

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák