Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz sasa134 #114538 üzenetére

    Azért a 10-11 litert kicsit sokallom még egy családi kisbusztól is. Én a benzines ötös Mazdát 8,5-9 között tudom azért tartani szinte minden használati módban, és olyan hűdenagyon nem kell azért odafigyelni, hogy hogyan vezetek - mondjuk nem is vagyok egy fittipaldi. Ahogy nézem amúgy a spritmonitoron a márkatársakat, még csak különösebben nem is kirívóan jó az eredményem. Céges, 1,6-os HDI Picassoval van még régebbről tapasztalatom (sima, nem Grand), az eljárt 5-6 liter között, igaz főleg országúti távok jutottak neki. Cserébe nem volt ugyan erős, de teljesen használhatóan autózható.

    Ha fontos a sok ember, meg a nagy csomitartó, akkor valami Transporter-szerű minibuszt nézzetek még meg (Vivaro, Vito, mittudomén még mik vannak), ha meg kevesebben utaztok, de kell a hely, akkor meg valami Peugeot Partner kategóriás cuccot is megnéznék még.

    Roomstert nem próbáltam, Yetit viszont igen, az erősen kisautósan űbergagyi plasztikbelsőt kapott, én személy szerint nem tudnék vele együtt élni - pedig kívülről aranyos, különösen az új facelift után, viszont kimondottan kicsi. Roomster biztos nagyobb lenne, de annyira csúnya szegény, hogy nem vitt rá a lélek, hogy a közelébe merészkedjek.

    Szerk.: Qru, Roberto: Szomszéd vett egy S-Crosst, ha nem látom/vezetem, nem hiszem el, hogy mennyire igényes kis cucc, én próbáltam az új Swiftet is, ahhoz képest ez űrhajó. Egyhat benzines, teljesen normálisan megy, és valami hihetetlen fogyasztási adatokat lehet vele produkálni, igaz, a tulaj még nálam is öregurasabban vezet, viszont nem is volt még soha 7 lityó felett a fogyija. Nem kompi szerint, hanem írja ő is a tankolásokat. Mondjuk az benne van, hogy ha nem városban használja (az esetek 70-80 %-ában egyébként igen, akkor autópályázik, ahol viszont szerintem ő még életében nem ment 130-nál gyorsabban.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák