Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz KAMELOT #114402 üzenetére

    Mielott megvenned, menni kene vele amennyit csak lehet, hogy az esetleges kitorolt hibakat vissza tudja rakni, majd bevinni egy hivatalso BMW markaszervizbe, es ott egy teljes allapot felmerest csinaltatni rajta, ugy hogy valamelyik szerelo is menjen vele egy kort.

    Mivel nem volt ilyen kocsid, nem tudod ,hogy mi hangzik normalisan rajta, o meg egybol erzi, ha valaminek log a bele.
    Megkerdezni, hogy mik a tipushibak, mik szoktak elojonni ezen a konkret modellen milyen varhato koltsegei vannak ezeknek az esetleges javitasoknak. Ehhez meg sem kell venned a kocsid, mar most betelfonalhatsz par markaszalonba es beszelni kell szervizessel, mukafelvetelessel, hogy mire lehet szamitani anyagiakban, mennyi a szerviz oradij a 745-re, mennyiert neznek at alaposan a kiszemelet kocsit. Siman megmondjak a frankot, nyugodtan felhivhatsz par szalont tenyleg papirral ceruzaval szepen leirni ki mit mondott.

    Az atvizsgalas valoszinu nem lesz olcso, de ez majd ad egy valos kepet, hogy mi varhato a jovoben,
    Mit kell cserelni a kocsin- mi szar rajta jelenleg, ezt szepen be lehet majd alkudni a vetelarba, biztos lesz rajta ez-az. Na meg szokod kicsit a premium szerviz oradijjat is. Ezekbe a kocsikba, olyan szintu technika van, hogy lesz olyan, hogy viheted majd barkihez, hozza se szagolnak gyari diagnosztika, meg szerszamok nelkul es akkor mar csak a szalon marad.

    Ezeket a kocsikat nem megvenni nehez,hanem fenntartani. Toltalcaron millio ilyen cikk van, hogy mi penz megy az oreg csucspremiumba, mert az ara ugyan leesett az eredeti ar tizedere- huszadara, de a fentartasa meg mindig annyiba kerul.
    (6-7 evig dolgoztam BMW markaszalonoknak, sajnos nem egyszer voltam tanuja a keseru valosagnak, amikor vagy mar egy eleve szar kocsit vettek, vagy a vasarlast kovetoen par hettel-honappal jott a sokszazezres- arajanlat a javitasra, vagy csak javitas arra szintre, amikor meg eladhato a kocsi a kovetkezo madarnak.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák