Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kornel

    veterán

    válasz nesa #108522 üzenetére

    ja, gondolom sok vp44-ed volt :)
    mondom, a ford fórumokban minden hónapban akad egy vagy több páciens, akinek akár minden előjel nélkül hal meg, változatos módon. amit te mondasz, az mechanikus hiba esetén előfordulhat pl.

    a taxis üzemmódról annyit tudok mondani, hogy 90%-ban sose hűlnek ki a motorjaik, ketten, hárman hajtanak egy autót, az egyik éjszakázik, a másik nappalozik, járó motornál cserélnek, legalábbis itt bp-en ez elég gyakori. emellett amíg egy régi dízel még jól bírta a városi üzemmódot is, addig az újabbakról ez már nem mondható el, ld. DPF, amit kifejezetten tönkre vág, kettőstömegű se nagyon szereti az 1-2-1-2-1-2-1-1-1-2 váltogatásokat, főleg ha valaki még falábú is hozzá. erre rátesz még egy lapáttal, hogy belehazudják a 30 ezres olajcserét, kisbetűvel megemlítve, hogy város esetén 10.000 mondjuk, ezzel is csökkentve az élettartamot, ld. dci, tdci, stb., amik szépen térdelnek le az extrém olajcsere periódusoktól.

    emellett ha szétnézel bp-en, ami gyakorlatilag az egyetlen város mo-on, ahol városinak mondható a forgalom, egyre több autós vált hybrid-re, mivel nincs "kedvük" a fent említett költségeket finanszírozniuk.

Új hozzászólás Aktív témák