Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz mclaren777 #177 üzenetére

A Gigabyte mára már beelőzte az Asus-t eladásban. Kiváló alaplapjai vannak, hasonlóképp szerintem az MSI-nek és az Asrock-nak is. Az Asus még mindig túlságosan drága.

A 630-as proci pl. egy HD5770-hez elégséges lesz, főleg 3,5Ghz-en. Phenom 925-el ugyan jobban járnál, egy 8-10%-ot kb. dobna a játékok sebességén, szóval ha van rá kes, miért ne?

RAM tekintetében én mindenképpen KIT-et vennék hűtőbordásat, 30-ért már van GeIL 1333Mhz-es. Ha pedig lesz tuning, a memókat is tekintve, akkor nézz 1600Mhz-eset, kb. 2-3eFt-al drágább.

Amennyiben van gyors HDD-d, akkor nem szóltam. Viszont ha nincs, akkor a green-es HDD-t nem ajánlom system-nek, csak lelassítaná az új rendszered. Ha megbízható 24/7-es HDD kell és WD, akkor ezt: WD 1001FALS 1TB Caviar Black, ez legalább 2 tányéros gyors.

A tápot nem fogod hallani:)

A Coolink ventik tökéletesek!

Az AC Pro PWM is elég egy 630-ashoz.

Jobbat max a Phenom esetében tudok ajánlani, ezenkívül ha számít az alaplap max FSB-je, akkor vmelyik 785G-s ill.. 790-es Asrock alaplap abban nagyon ott van (300Mhz...).

Mondjuk az APN helyett most GHN-t vennék, ismét 12k Ipon-ban és azon van PCIe csati.

Aktív témák