- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Asztrofotózás
Aktív témák
-
Warck
tag
Én LG Bp 630 ast nyúzok lassan 1 éve és nem bántam meg. Csöndes a Blu ray lemezekkel és a dvd-vel is ! Előtte volt Sony dvd 2 is aztán vettem egy Denon 1920-ast, mert akkor az jó áron volt hdmi kimenettel. Hát részben csalódás volt mert ahogy milyen hangokat adott ki magábol lemezpörgetés közbe hát durva volt. Annak idején ha akkor valaki azt mondja,hogy nekem lesz LG termékem körbe röhögtem volna. De a világ nagyott fordult és ott tartok,hogy nem cserélném le. Visz mindent nem válogat, lemezről és pendrive-rol is. Sok mindet tud is de ami a lényeg jó hangja van neki filmeknél is képe is nagyon jó ! Ebben az árkategoriába szerintem nagyon jó vétel.
Aktív témák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged