Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Ipadot ugye még csak képen láttál?
persze...szokásom olyanról írni bármit is amit még csak képről láttam vagy csak olvastam róla és picit több ideig is nem volt a kezemben....
(Review alatt nem ilyenre gondoltam de lényegtelen....én a sajátomat használom aztán tőlem bárki bármit írhat
)
iPad 1,2 és 4-el volt/van dolgom...mostanában sajnos muszáj leszek a szokásosnál is több időt eltölteni vele egy app tesztelése céljából...Egyébként megnyugtatlak, kezem alatt ragadt már be iPad 4 is 40-50másodpercre két app váltás között
(nyilván ez appon múlik, de az it just works dolog számomra onanntól életképtelen mióta egy nap alatt OSX-en több strandlabdát produkáltam mint egy 30 fokos augusztusi nap a Margit-sziget....)Illetve jó pár frissítést kapott már Surface, enyém például érezhetően smoothabb a november eleji állapothoz képest.
amúgy ha megengeded visszakérdeznék:
Surface-t még csak képen/YT videón láttál?

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Review alatt nem ilyenre gondoltam de lényegtelen....én a sajátomat használom aztán tőlem bárki bármit írhat
)