- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
öö, hát én lehet, hogy mft mellé veszek még egy mft-t, és akkor mi van? a régit a tesóm kölcsönbe kapja, vagy nekiadom, használja ameddig, ahogyan akarja...szóval így legalább rólam is készül kép.. na meg ha megy/megyünk valamerre, ő is meg tud örökíteni amit akar, és természetesen mindig mást akar, mint én, így nem kell folyton az én gépemet elkérje...én teljesen megértem, ha családban több gép is van, akkor is, ha ugyanolyan bajonettesek, sőt, akkor legalább csereberélgethetjük az obikat is.
Chance: én a helyedben feljegyezném, hogy milyen kompromisszumokat vagyok hajlandó kötni, és ezek alapján vennék valami olcsó használt, vagy új mft vázat, manuálokkal, és ha tetszik a dolog, akkor beújítanék egy új, jobb cuccra, (pl pana g3) +oly 45mm obira, vagy amire szükséged van...ha végül kiderül, hogy az egész family a kis mft-vel akar képet lőni, és a nagy nikont hanyagoljátok, akkor eladtok mindent, és veszel egy om-d-t
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külpolitika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- További aktív témák...