Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Vision #120184 üzenetére
Legtöbb esetben nem kerül időbe, hogy az egyik termék helyett a másikat veszed le a polcról. Én például olyan helyen lakom, mint az ország nagyobbik része: nagyon jó minőségű víz folyik a csapból, így nem kell flakonnal b@szakodni, nem teszi tönkre a szervezetem a sok felesleges cukor és aroma, meg egyéb szir-szar. És egyébként sem kell ezeken sokat agyalni, elolvasod amit Miklós ír, ha látod értelmét, adaptálod a saját helyzetedre, és elég gyorsan a napi rutin része lesz, ha meg nem, akkor skippeled, és kész.
És lehet máshogy is nézni a dolgot: talán azt is ő írta, hogy az akciós gyümölcs-zöldség nem áll már el sokáig, én ezt már régen felfedeztem, és pont ezért szoktam belőle kis mennyiséget venni mégis, ha van valami, amit szeretek, mert elfogyik mielőtt tönkremegy, és akkor nem dobják a kukába azt a keveset sem. De elég sok prémium cuccot is eszek, ha ahhoz van kedvem, mert megtehetem. -
Moleman
addikt
válasz
Vision #120184 üzenetére
Én beismerem, végtelenül fillérkúró vagyok, de ahogy mondod, bele kell számolni a saját idődet.
De pl az, hogy nem magyar bankszámláról utalok pénzért, hanem a Revolutról ingyen, hiába csak plusz pár tíz/száz forint, nem akkora extra erőfeszítés, hogy ne érje meg. Legalábbis nekem.
Az 50 forintos betétdíj is eléri már az ingerküszöböm, annyiért vissza fogom vinni azt a pár vizes flakont. Nagyobb mennyiségű sört meg úgyis inkább Ausztriában veszek.#120187 tototos
Én fix bérért dolgozom, de én is pénzben számolom a szabadidőmet. Ha nem veszem ki a szabadságaimat, felmondáskor kifizetik, tehát a szabadidő valóban pénzzé tehető - már ha engedik, hogy éveken át felhalmozd ilyen céllal, az előző munkahelyemen szerencsére engedték. A szabadidőmet ezért ugyanazzal az órabérrel számolom, mint amit a munkámért kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újszerű - DEEPCOOL Castle 240EX A-RGB WH vízhűtés
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest