- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz Vision #120184 üzenetére
Legtöbb esetben nem kerül időbe, hogy az egyik termék helyett a másikat veszed le a polcról. Én például olyan helyen lakom, mint az ország nagyobbik része: nagyon jó minőségű víz folyik a csapból, így nem kell flakonnal b@szakodni, nem teszi tönkre a szervezetem a sok felesleges cukor és aroma, meg egyéb szir-szar. És egyébként sem kell ezeken sokat agyalni, elolvasod amit Miklós ír, ha látod értelmét, adaptálod a saját helyzetedre, és elég gyorsan a napi rutin része lesz, ha meg nem, akkor skippeled, és kész.
És lehet máshogy is nézni a dolgot: talán azt is ő írta, hogy az akciós gyümölcs-zöldség nem áll már el sokáig, én ezt már régen felfedeztem, és pont ezért szoktam belőle kis mennyiséget venni mégis, ha van valami, amit szeretek, mert elfogyik mielőtt tönkremegy, és akkor nem dobják a kukába azt a keveset sem. De elég sok prémium cuccot is eszek, ha ahhoz van kedvem, mert megtehetem.-=- There's no place like /home -=-
-
Moleman
addikt
válasz Vision #120184 üzenetére
Én beismerem, végtelenül fillérkúró vagyok, de ahogy mondod, bele kell számolni a saját idődet.
De pl az, hogy nem magyar bankszámláról utalok pénzért, hanem a Revolutról ingyen, hiába csak plusz pár tíz/száz forint, nem akkora extra erőfeszítés, hogy ne érje meg. Legalábbis nekem.
Az 50 forintos betétdíj is eléri már az ingerküszöböm, annyiért vissza fogom vinni azt a pár vizes flakont. Nagyobb mennyiségű sört meg úgyis inkább Ausztriában veszek.#120187 tototos
Én fix bérért dolgozom, de én is pénzben számolom a szabadidőmet. Ha nem veszem ki a szabadságaimat, felmondáskor kifizetik, tehát a szabadidő valóban pénzzé tehető - már ha engedik, hogy éveken át felhalmozd ilyen céllal, az előző munkahelyemen szerencsére engedték. A szabadidőmet ezért ugyanazzal az órabérrel számolom, mint amit a munkámért kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AliExpress tapasztalatok
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...