Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• edipqe

senior tag

válasz biker #21 üzenetére

lehet hogy szted Ő nem érti, viszont TE meg félreérted:

fiatal kezdő: hogy ne legyenek beidegződései, amik nem jók, ha azokat nem egy világcégnél szerezte.... :U
    rugalmas: hogy a multinacionális (nagyon az) munkakörnyezetben, tudjon alkalmazkodni félpercenként a kultúrális különbségekhez.
    képzeld rugalmas vagyok és mégis reggel 8-tól 4:30ig dolgozom, és a túlórákat lecsúsztathatom! Sok helyen ingyé várják el a túlórákat! MI nem! :K
    Csapatjátékos: mert egy nemzetközi csapatban és a mai modern munkafolyamatok miatt esélytelen az aki nem jó csapatjátékos! Igenis ELVÁRJUK, hogy beszóljon, elvárjuk hogy folyamatosan megkérdőjelezzen mindent ami csak körülveszi, és kötelező, hogy mindenről meglegyen a saját gondolata. Ha nem így tennénk, nem lennénk innovatívak!
    Kommunikatív: ne makogjon, ha vmi baja van! Tudjon kiállni a véleménye mellett, ha azt alá tudja támasztani és azt érzi, hogy igaza van. Ha vmi nagyon nem tetszik, akkor el is küldheted a főnököt vhova, ha igazad volt és neki nem, akkor teljesen jogos!

A szóban forgó cég NEM ázsiai munkamorálu és nem ázsiai tulajdonban lévő cég! Mert amiket feltételeztél az kb azokra illik rá. Dolgoztam olyan helyen is és ott is hagytam! :P

Új hozzászólás Aktív témák