Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koko52

    veterán

    Üdv!
    A veszélyes tápegységek között nem látom az Approx-ot. Szerintem mehet nyugodtan.

    Ma reggel a 6 éves Cooler Master ventije megált és jött az égett szag, ezért sos cserére volt szükségem. Természetesen a környező boltokban értelmes office táp nincs csak alja és high end. Rendeltem netről egy értelmes 400-as FSP-t és addig gondoltam bedobok egy ilyen gagyit, mert a gépnek mennie kell.
    A példány egy Approx 500W PS lett. Kivéve a dobozból azt hittem üres, mert a lecserélt 400-as cooler master kb 3x nehezebb volt. Belenéztem és elgondolkodtam, hogy ezt betegyem-e egyáltalán. Muszáj volt. Úgy indult hogy az 500w-hoz nem fér el VGA csati (szerintem gondoltak rá, nehogy valaki VGA-t akarjon rádugni), de volt átalakítóm és rádugtam (gtx 650 nem egy falánk jószág). Bootolás után win megjelent majd lefagyott :C
    Átdugtam alaplapira, VGA kikapcs. Win fut szépen, CPU (i3 4xxx) stressz teszt fél óra után a táp olyan forró, hogy meleg a gépház oldala és van szaga rendesen. A venti pörög maxon, zúg mint a vonat. A fogyasztásom lehet 80-100w talán :) SSD-van még a gépben meg 1 RAM.
    Remélem kibírja hétfőig, aztán megy vissza a boltba elállással.

    A nagy kérdés, hogy hogy lehet ilyen szarokat kiadni CE és hasonló minősítésekkel? Ezt ki ellenőrzi? Ez a moslék az ég egy adta világon semmibe nem való. Egy low end gépbe sem. Ezt még a vargánya is túlszárnyalja szerintem.

    "Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets

Új hozzászólás Aktív témák