Hirdetés
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- XPPen Artist Pro 24 (Gen 2) 4K rajztábla - nagy méret, nagy felbontás
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Raspberry Pi
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PC GAME PASS
(kérdések, megoldások minden platformra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Ebben a topikban lesz szó mindenről, ami az Xbox Game Pass-al kapcsolatos. Főleg kérdés/segítség vonalon. A rendszer kijátszása itt is tilo, tehát VPN és hamis vásárlási adatok megadásához köthető ajánlatok törlésre kerülnek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
evitiguF
senior tag
Köszönjük!
Nyitnám is a sort, most hogy PC-re ( is ) akciósan hozzáférhető a GP és GPU, mit milyen sorrendben érdemes venni, upgradelni, hogy a végén a legjobb ajánlat jöjjön ki belőle? -
evitiguF
senior tag
válasz l.skywalker #3 üzenetére
Csak PC.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ja közben megértettem mit akarsz kérdezni. Előbb a Game Pass for PC utána a Game Pass Ultimate, így a teljes Game Pass for PC-t átkonvertálja Game Pass Ultiamte-re.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Anonymus23
veterán
válasz l.skywalker #5 üzenetére
Jól értem?
Azaz szerezzek ilyen 3 havi PC-s Game Pass-t, azt aktiváljam a fiókomon, majd vegyem meg a 300 Ft-os Ultimate-et ami most akciós, és akkor lesz 3 hónap GPU PC-re?
;) - The Power of the Light Side
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Anonymus23 #7 üzenetére
Nem pont, majdnem. Előbb megveszed a 3 havi Game Pass for PC-t 300 forintért, majd utána (ha engedi, mert én nem próbáltam sosem) a 300 forintos Game Pass Ultimate-t 1 hónapra és akkor a rendszer a meglévő Game Pass for PC-t átkonvertálja 3 hónap GPU-ra és hozzáadja az 1 havi éppen beaktivált GPU-t. Így lesz 4 hónap GPU.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz l.skywalker #10 üzenetére
Köszönöm, akkor megpróbálom, sokat nem veszíthetek...
-
Anonymus23
veterán
Pontosan így működött ahogy leírtad, 600 Ft-ért lett 4 havi Ultimate előfizetés.
Jó lesz a téli leállás alatt picit AOE 4-ezni;) - The Power of the Light Side
-
basaharc502
aktív tag
Nekem olyan gondom akadt, hogy ma reggel megterheltek egy 4190-os előfizetéssel. Lehet én voltam figyelmetlen és nem kapcsoltam ki az automatikus előfizetést, bár az első dolgom mindig ez szokott lenni.
Beléptem a microsoft fiókba és lemondtam az előfizetést. Most az van, hogy az írja az utolsó fizetésem októberben 300 Ft volt, ami 11.05-én járt le. Aktív előfizetésem nincs, ha belépek az xbox appba ott sincs előfizetés per pill, de a 4190-et viszont lerántotta
Szóval az egyik kérdés - van e esélyem a pénzt visszatéríteni? A másik pedig, hogy ha fizettem a mai nappal miért nincs 12.06-ig előfizum?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz basaharc502 #14 üzenetére
Én is jártam már így, mármint, felvettem a kapcsolatot a supporttal, elmondtam, hogy mizu, és a csávó elintézte a visszafizetést, igaz került vagy fél óra angol chatelésbe, de végig normális volt és segítőkész.
-
basaharc502
aktív tag
válasz Anonymus23 #15 üzenetére
Ez ok, de az hogy lehet, hogy attól függetlenül, hogy lerántotta a pénzt mégsincs aktív előfizetésem?
-
Anonymus23
veterán
válasz basaharc502 #16 üzenetére
Azt nem tudom, furcsa, nekem anno meghosszabbodott 1 hónappal, szal mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a Supporttal!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz basaharc502 #16 üzenetére
Érdemes rákérdezni erre is a Supportnál
-
basaharc502
aktív tag
Írtam a supportnak még tegnap. 3-4 mondatban leírtam, hogy szeretném visszamondani az előfizetést, tévedésből hagytam bekapcsolva az automata számlázást stb.. Ma jött a válasz, hogy visszautalták a pénzt és meg is szüntették az előfizetésemet. Pedig már kezdtem beletörődni, hogy ebben a hónapban megszívattam saját magam, de nagy respect a Microsoftnak.
-
homerhamm
addikt
Csak én is ideírok, hogy bekerülhessek a történelemkönyvekbe.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
hitvanyalak
senior tag
Beköszönök, köszi a topikot.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz basaharc502 #19 üzenetére
MS support nem igazán szokott problémázni, nagyon segítőkészek.
Live-Die-Respawn
-
zkxdn
őstag
Nekem hibaüzit dob ki az Ultimate vásárlásánal.. shit, marad a sima PCs Game Pass
Áh és már nem is írja ki a 300Ft-s akciót[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Milyen hibaüzenetet? Btw. te ismerős vagy a konzolos topikból, nincs véletlen aktív GPU előfizetésed?
-
vargalex
félisten
Nekem most fog lejárni a Game Pass Ultimate-om. Ha lejárat után megveszem 300 Ft-ért a 3 hónap Game Pass for PC-t és esetleg akkor 300 Ft-ért kínálja a Game Pass Ultimate-t, akkor Xbox-on is tudom használni 4 hónapig?
Ha ez nem megy, akkor (ha jól értem) mivel több fiók is van az Xbox-on, így másik fiókon ezt eljátszhatom és azon a fiókon home Xbox-nak beállítva továbbra is elérhető lesz 4 hónapig a GPU tartalom mindenkinek?Alex
-
viperabácsi
addikt
Üdv ! Végig olvastam a topikot , lenne egy kérdésem:
Ha veszek egy Game pass for PC-t 300 forintért ( 3 hónap ) és az mellé megveszem a 300 forintos GPU -t Akkor a seris x en tudok 4 hónapig ( 600 forintból ) multiplayerezni és az összes GPU -ban elérhető játékot játszani ?
Ha ez letelik ismét lesz 300 forintos lehetőség GPU-ra boxon ?[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
l.skywalker
Topikgazda
Igen, ha a 3 hónap Game Pass for PC-re ráaktiválsz Game Pass for Ultimate-t (akár a 300 forintosat is) akkor a teljes Game Pass for PC időt is GPU-ra konvertálja a rendszer és akkor az már konzolra is érvényes.
És igen, ezt a PC+GPU trükköt másik fiókra is el tudod lőni és ha az a fiók konzolon be van jelentkezve (vagy a konzol annak a fióknak a Home-ja), akkor a többi fiók is élvezi a GPU előnyeit.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz viperabácsi #26 üzenetére
Igen Bruce
Ha a 4 hónap letelik, utána nem garantált, hogy lesz megint a 300 forintos ajánlat. Ez random. Van akinek folyamatosan elő-előjön negyedévente van akinek nem. Én mióta van GPU azóta folyamatos előfizető vagyok max 3 évre előre, így személyes tapasztalatom nincs.
Egy másik olcsó GPU szerzési lehetőség még, hogy itt a HA-n veszel Xbox Live Gold-ot 1-2-3 évre és arra aktiválod a 300 forintos GPU-t, akkor évekre előre lehet Gold árában GPU-d.
-
viperabácsi
addikt
válasz l.skywalker #28 üzenetére
Már felvettem a kapcsolatot musztiii-val , de ha lehet 600 forintért 4 hónap GPU gondoltam kipróbálom. ( meg egy kicsit idegen ez a VPN -es aktiválás nekem)
Lehet belevágok nincs mit veszteni. Most vettem a konzolt ( el vannak szállva a VGA árak )
nem tudtam 600-700 ezret költeni játékra a gépbe kártyára.
Nagyon szoknom kell még a kontrollert , de leginkább call of duty -val játszanék ,ott meg ugye megy egér+bill -el is.
Nem tartozik szorosan ide , de hátha megválaszolod te ezt is. Ha megveszem a Call of Duty 2019 -et azzal kell még GPU a multihoz , jól értelmezem ?[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz viperabácsi #29 üzenetére
Pontosan melyik CoD-ra gondolsz?
-
zkxdn
őstag
válasz l.skywalker #24 üzenetére
Nope GP for PC van mert még PCm húzom de lesz majd konzol.
Arra gondoltam hogy volt már kihasználva ilyesmi akció nekem és ezért nem engedi most
Mind1 így is jó -
Guitar14
senior tag
válasz viperabácsi #29 üzenetére
+ l.skywalker
MW-ről van szó gondolom.
Ugye nem összekeverendő a Warzone-al.
Warzone-hoz nem kell gold mive az úgy önállóan ingyenesen játszható.
Viszont az MW multiplayer/coop-hoz már kell gold mivel azok fizetősek.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz viperabácsi #33 üzenetére
Akkor ahogy mondtam.
Mutatom képpel mert most valahogy így néz ki ahogy elindítod a játékot és választanod kell mit szeretnél játszani:
Gold ugye az Xbox Live Gold, Gamepass/Gamepass Ultimate (GPU) természetesen tartalmazza.
Így szerintem érthető.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz viperabácsi #33 üzenetére
Akkor vagy Xbox Live Gold kell hozzá vagy Xbox Game Pass Ultimate. Ezekkel lehet multizni az MW-vel.
-
viperabácsi
addikt
válasz l.skywalker #35 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz l.skywalker #27 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy meddig 300 Ft a Game Pass for PC?
Ahogy írtam, nekem még van aktív GPU-m, de a Game Pass for PC-t 300 Ft-ért kínálja a rendszer. Ilyenkor nem vált GPU-ra az a 3 hónap, igaz? Tehát meg kell várnom a GPU lejártát és akkor venni Game Pass for PC-t, majd arra GPU-t.[ Szerkesztve ]
Alex
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem, ez tök random, hogy mikor ajánlja fel ezeket. Az ünnepi időszakban gyakran van ilyen promóció.
Ha most váltanád be a Game Pass for PC-t, lehet, hogy nem is engedné, mert van aktív GPU-d. De ha egyébként váltanál be Game Pass for PC-t meglévő GPU mellett, akkor 1:4 arányban konvertálná át GPU-ra. Tehát 4 hónap Game Pass for PC-ből lenne 1 hónap GPU.
-
vargalex
félisten
-
Imilenni
addikt
Már értem hogy miért nem fizetek elő erre a hulladék sz#ra.
Kezdhetnének valamit a PC-s alkalmazással.Elkezdtem letölteni a Forza Horizon 5-öt, viszont újra kellett indítanom a gépet.
Szépen lestoppoltam a letöltést, nehogy baj legyen.Gépújraindul szép és jó, viszont az alkamazásból eltűnt a letöltés.
A tárhelyet foglalja, törölni onnan nemtudom, tud valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Guitar14
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
Sajnos ilyennel sosem találkoztam, nagyon gyors a netem így ha valamit letöltök ~fél órán belül le is töltötte. De mindig is a Launcher volt az Xbox PC Achilles-ínja.
-
Anonymus23
veterán
Nekem csak olyan gondom volt anno, hogy Windows újratelepítésnél a fennhagyott XBOX mappát nem engedte törölni vagy bármit is csinálni vele (1 TB SSD 2 partíció, és csak a rendszer partíció volt törölve).
Nem csak az van, hogy le van foglalva a hely, és ha elindítod a letöltést újra, akkor először ellenőrzi, majd folytatja?
-
viperabácsi
addikt
Hali ! GPU-ban nincs benne a GTA 5 ?
-
nagyúr
válasz viperabácsi #45 üzenetére
Hello,
Nincs. Korábban bent volt, de már kivették. A héten a San Andreas fog bekerülni.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz viperabácsi #45 üzenetére
Itt a teljes lista, hogy aktuálisan mi van benne:
Xbox Game Pass-játékkönyvtár | XboxNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
viperabácsi
addikt
válasz l.skywalker #47 üzenetére
Köszi ezt tudtam , csak app ból telóról tudtam telepíteni , de nem indult mert azt írta meg kell vennem.
-
basaharc502
aktív tag
válasz l.skywalker #42 üzenetére
Valóban van 1-2 olyan betegsége az egész Game Passnek pc-n ami bosszantó. Pl. magyarosításokat sem lehet rájuk tenni, ami persze nem a világvége, de 1-1 játékhoz nem lenne rossz.
De 300 Ft-ért 1 vagy 3 hónapon keresztül játszani ennyi játékkal, sőt az utóbbi időben nagyon sok új játék került be...álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen szolgáltatás lesz pc-n. -
echterion
nagyúr
Újra kell indítani a letöltést és a régi foglalt helyre tölti le a játékot. Amúgy nem kell restartkor megállítani, simán folytatja onnan, ahol abbamaradt. Kissé buta ez a store-os megoldás, de úgy vagyok vele, ennyi belefér úgy, hogy ingyen játszok két éve a gamepass játékokkal és még vagy majd' egy évem még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Sweet.tv - internetes TV
- Raspberry Pi
- iOS alkalmazások
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM3 aktív zajszűrős bluetooth fejhallgató
- Dell G15 5530: Az új erőmű a kezedben! 32 GB változat
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Lenovo Thinkpad T470 / I5 7300U / 8GB Ram / 250 GB SSD / 2-3 órás akku / Világító bill. / Garancia
- MSI MPG A850G 850W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest