Hirdetés
Aktív témák
-
szesa
senior tag
válasz
Csaba_20_ #2206 üzenetére
400W DTK van, de terheles kozben olyan hangokat ad ki ami nemigazan termeszetes leven eddig nem csinalta.
Mintha heggesztotrafo lenne, elkezd iszonyat zugni, rezegni, es melegedni...kb 2 eve van meg de kozben mar az egesz konfig kicserelodott alatta es amiota uj vidkari van ezt muveli.
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Pedig valamilyen szinten megis foglalkoztatlak ha mar kepes voltal beirni hogy nem tudtam meglepetest okozni - kikivankozott...
[Szerkesztve] -
szesa
senior tag
válasz
strike-force #2203 üzenetére
nocsak a vegen meg minusz pontot kapok
am legyen ma mar annyit hasznaltam az a telibbb***-33 keresot hogy szetment az agyam is es erre mar nem jutott esz igyhat ez lett belole
nektek bezzeg van annyi energiatok hogy eme hozzaszolasaitokat megtegyetek egy igen nem vagy egy link helyett
meg oszinten kinek van ideje egy 200 hozzaszolast minden kerdezes elott vegigolvasni, ezt te sem gondolhatod komolyan, holnap kell vennem egy eros tapot, mert beszart a mostani vagyis be fog ha igy folytatja
es isten bocsassa meg most nem olvastam vissza csak 25ot
guillotin ala vessetek...
amen
[Szerkesztve] -
szesa
senior tag
Miez a 20 vagy 24 labas ugy?
Nekeme gy abit ic7em van azon az atx tapcsati 20labas es van hozza egy kulon betap ami meg 4 labas, most akkor ehhez milyen kell? -
szesa
senior tag
450W - 480W
halk olcso megbizhato stb
Mit ajanlotok?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest