Hirdetés
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Soul
csendes tag
válasz
SimonMágus
üzenetére
Hali ! Örülök , végre valaki már rendelkezik vele...Nos , elsősorban érdekelne te honnan szerezted be , mert mint fentebb is írtam magyar aldinál semmi infó nincs róla , igaz személyesen még nem mentem be....Amennyiben itthon nem árulják , lehet szlovén vagy osztrák beszerzést fogok eszközölni , csak ebben az esetben nem tudom mennyire érvényesíthető a 3-év garancia, mindenesetre a benne lévő hardverek roppant meggyőzőek , főleg ebben az árban, továbbá kíváncsi lennék az anyaghasználatra, ami a házat illeti , fém vagy fémhatású műanyag ? zsanér milyenségére , valamint a billentyűzet minőségét illetően , és a te gépedben van -e bill-világítás , mert egyes külhoni fórumok említik , hogy nincs benne...
THX..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest