Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Soul
csendes tag
válasz
SimonMágus #251 üzenetére
Hali ! Örülök , végre valaki már rendelkezik vele...Nos , elsősorban érdekelne te honnan szerezted be , mert mint fentebb is írtam magyar aldinál semmi infó nincs róla , igaz személyesen még nem mentem be....Amennyiben itthon nem árulják , lehet szlovén vagy osztrák beszerzést fogok eszközölni , csak ebben az esetben nem tudom mennyire érvényesíthető a 3-év garancia, mindenesetre a benne lévő hardverek roppant meggyőzőek , főleg ebben az árban, továbbá kíváncsi lennék az anyaghasználatra, ami a házat illeti , fém vagy fémhatású műanyag ? zsanér milyenségére , valamint a billentyűzet minőségét illetően , és a te gépedben van -e bill-világítás , mert egyes külhoni fórumok említik , hogy nincs benne...
THX..
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mercedes topic
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest