Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
A Matávval az a fő probléma, hogy előfizetnék én az ADSL-re, ráadásul náluk az Axeleronál, csak lassan már kezdem szégyellni magam, hogy nekem ilyen eszembe jutott, és szegény Matávos csókának ide kellene fáradnia, hogy 1 hónap várakozás után megmondja, hogy egyáltalán LEHET-E. Ez szolgáltatás? Mintha ők tennének szívességet, hogy havi 15ezret tejelek nekik (mondjuk az igaz, hogy mostmár ez a szolgáltatás minőségét figyelembe véve olcsónak számít a modemhez képest, mint pl. a 7ezres DVD is olcsó a 3ezres VHS-hez képest).
Csak sajna nem nagyon akar idefáradni a kedves MAtávos emberke, kábel nem lehet, mert gyenge a hálózat. :( Így hiába akarok én gyors internetet...
Ezek a ''kedvezményes'' csomagok tényleg nevetségesek az eddigihez képest, de legalább van valami... hátha nem fog ''leszakadni'' a magyar netezők fele...
Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest