- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
Bocsánatot kérek.
High Sierra-t akartam telepíteni, az nvme ssd-m 512-es szektorral rendelkezett és kellett hozzá a 4k-s szektor.
Ubuntu live > formatáltam az ssd-m hogy meglegyen a 4k szektor, reboot és utána nem látja semmi. Most Ubuntu live alatt próbálom életre kelteni, de sehogy se látja az se. Gondoltam az fw lett szétbaltázva, ezért hátha találok valami firmware flash szeruseget, eddig sikertelenül.Az ssd-m 1 tb-s....Nem tudom mi lehet a probléma és hogyan sikerült ez... Sírok
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest