- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Stingie
tag
Sziasztok,
most vettem egy ilyen Cordless Desktop LX 700-as szettet és az egérel lenne egy kis problémám. Lehetséges az, hogy az első feltöltés után (ami majd' 20 óra volt) egy nap alatt remerül benne az akksi?
Éjszaka nem tettem vissza a helyére, de reggel már semmire sem reagált, nem is világított, használhatatlan volt. Tudjátok, miért van ez vagy ez valami hiba és vihetem vissza? -
KriszBoy
senior tag
Mennyibe kerül ez az egér? Miért nem veszel még egy 500-ast ha megint van pénzed? Nekem is 700-asom van és le nem cserélném!
-
AttackR
tag
Up!!
-
AttackR
tag
Bocsánat 3szor nyomtam meg az OK-t
-
AttackR
tag
Nincs még senkinek ilyen?
-
AttackR
tag
Nincs még senkinek ilyen?
-
AttackR
tag
Nem most van egy a4techem még régen volt mx500 de el kellett adni. Most erre lenne pénzem. De az egéről nem tucc valamit?
-
AttackR
tag
Szóval kinéztem ezt az egeret és lenne egy kérdésem. Mikor mx500-am volt akkor eltérve a legtöbb opticai egértől ha gyorsan mozgattam nem hibázott és rendesen forgott, mikor a mostani a4tech egeremet gyorsan húzom valamelyik irányba akkor elugrik mindenfele. Szal értitek
gondolom sejtitek hogy mit akarok kérdezni: ezzel az egér precíz mint az mx500?
Jah CS-ben használnám
thx előre is
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Így használod a ChatGPT-t
- PlayStation 5
- Goddess of Victory:Nikke
- Google Pixel topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest