Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom Maki
tag
Elolvastam már régebben is ezt a topikot, itt most arra lettem volna kiváncsi, hogy kinek van tapasztalata akksi téren, melyik milyen kitartó (Energizer, Duracell, Ansmann, Panasonic, Maxell stb). Erról az eneloop-ról még nem is hallottam, de ráguglizok majd. Igazából most a pénz nem számít (annyira), a lényeg, hogy megbízható és erős legyen.
A háttérvilágítást már levettem. Egyet viszont nem értek, hogy amikor jeleket küld, akkor ezt miért kell olyan erősen vílágító (nyílván többet is fogyasztó) ledekkel visszajelezni. Ugye amik az Activity gomb alatt villognak. Kicsit furcsállom, de ez legyen a legnagyobb gondom a távirányítóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest