- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
veterán
válasz szőröscica #37300 üzenetére
Épp akartam kérdezni mi a helyzet, mert rég hallottunk a legendásan szar fogyasztásról.
Na még akkor 2-3évig meglesz, hogy visszahozza a javítás árát? -
szőröscica
addikt
válasz F_Zolee #37301 üzenetére
A lakás körüli dolgokra annyira kiköltekeztem, hogy figyelembe véve mennyit költöttem az autóra is, nem lenne racionális döntés lecserélni, így még marad egy ideig. Aktívan nézegetem az utódját, de még nem fogalmazódott meg bennem, hogy mi jöjjön utána.
Persze bimmer kell, imádtam az 1-es futóművét és közvetlen kormányzását, de igazából egy nagyon halk utasterű bármivel kiegyeznék, ami tűrhető menetdinamikát ad, és megbízható.
-
zack
nagyúr
Nekem is kellene, 12e-nél járok, de én apránként az olajcsere mennyiségét rátöltöttem. Mindig friss benne az olaj. Majd 20-25e-nél cserélem de csak a szűrő miatt.
Gondoltam veszek egy Restore-t, az olaj csipegetése miatt, de ez így lehet jobb nekem és a motornak is.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
KisBundi
őstag
Valaki az első generációs Mazda 3 menetzaj illetve szélzaj csillapításával próbálkozott már? Ha igen milyen sikerrel és hogyan? Nekem elég hangosnak tűnik az autó. A motor is elég hangos 130 körül és a szélzaj is elég nagy főleg a tükröknél.
-
Predator2
addikt
Helló
Kuplung csere előtt állok:
Luk:40575FT
Valeo: 45000 (gyárilag ezzel szerelik) Teli ára 69.000Ft a szerelő szerint.Melyik a jobb egy 1.5dci Clio-ba.
1-2 ember szerint LUK, a szerelő szerint ha sokáig marad nálam a kocsi, akkor valeo, viszont nekem nincs tapasztalatom egyikkel sem.Ti melyiket vennétek? Melyik a jobb/tartósabb?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
nagyúr
óóó akkor nem lesz rituális égetés
Azért örülök, hogy gurul végre!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
3-as metró végállomásonal tudtok valami normális parkolót esetleg? Ahol lehetne hagyni pár órára a kocsit, es meg meg is leszWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz westcoastog #37316 üzenetére
Ez jo ötletnek tűnik, kösz
Qru: mindegy, csak ne kelljen bemászni belvárosba. Lehet bennem is, mint a végállomás, de gondolom bennebb sűrűbb
Nem vagyok otthon BP-n kocsival, most járok itt először úgy, hogy én vagyok a pilóta. Tegnap összejártam rendesen a várost, nem azzal van baj, hanem a belvárosban a parkolással.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz gzbotii #37319 üzenetére
Délinél a 2-es metró jár a KöKi-re meg a 3-as megy. Akkor át kell szállnod a Deákon.
Gyere át a BP topikba ott megokoskodják neked a kérdést.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
-
gzbotii
nagyúr
válasz BigBlackDog #37322 üzenetére
Igen, a 3as metró déli végállomásnál érdekelne egy parkoló (ami biztonságos is)
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #37302 üzenetére
130i
-
Integrale
veterán
-
mycso
veterán
Nem megy valaki délután 4 körül a keleti környékéről, budaörs felé?
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
gzbotii
nagyúr
Köszi srácok az infót, Europark lesz az
-
zack
nagyúr
válasz SzlobiG #37333 üzenetére
Nem olyan sok ez 10000-15000km ciklus alatt. Dinamikusabb üzemben illetve pályán csipegeti, kényelmesben nem. Erre meg mint tudjuk egy 10 évnél fiatalabb BMW is képes.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
SzlobiG
félisten
VW robbanthatja a bankot elég keményen fizetniük kell most már biztos. Nem kis összegről van szó.
Zack: Nekem ez egy kicsit soknak tűnik hogy 10-15k alatt rátoltesz vagy 6 liter olajat. (nem tudom hány liter kell bele).
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz SzlobiG #37335 üzenetére
Most megint megfognak kopkodni, de kellett ez.
A VAG (volt) az egyik legnagyobb dízel fejlesztő / eladó.
Nem árt kicsit letörni ezt a nagy lendületet, és hasonló összegeket költeni az elektromos és hibrid autókra.Mágus: persze, teljesen igazad van ebben.
De ugye ha valamit el akarnak érni, akkor a legnagyobbnak kell először odacsapni, nem véletlen ez volt a taktika.
Utána nagyon gyorsan jelentette be a legtöbb gyártó, hogy milyen ütemben tervezik a dízel hajtást elektromosra és hibridre cserélni.[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Az én szememben minden gyártó csaló amelyik nem tudja lennazutcán is hozni a labor értékeket.
Give them hell Ukraine!
-
törölt tag
válasz Kornel #37341 üzenetére
Honnan is tudhatnánk mi ezt? Vagy csak nem személyesen az USA elnöktől van az infód? Mit szólnál hozzá, ha a jelenlegi kedvenc márkádat betiltanák kezdésnek az Usában a légzsákok okán, a felelőtlenségük miatt, amitől emberéletek vannak veszélyben. Az mégis csak fontosabb, mint ez az álbotrány.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Mágus2 #37347 üzenetére
Persze, nem csak nekik.
De csak a VAG-nal volt meg a csalásnak ez a kifinomult módja.
Ugye nem csak fordulatszámra és sebességre "optimalizáltak" egy uzemallapotot, amikor is teljesíti a normákat, hanem egyszerűen felismeri az autó, ha mérési ciklusban van, amit másnál eddig még nem bizonyítottak.Pumma: pont szrnek rá 😂
Szerinted van kedvenc márkám?
Akkor tévedsz 😉
Ha van is, az biztos nem a Honda.
De bizonygatsd csak, bár nem tudom kit érdekel itt, hogy mi a kedvenc márkám / típusom 😂
Ja es ha végig nézed ezt a listát, akkor bőven talalsz rajta más márkákat is 😉[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája