-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
válasz tboy93 #279121 üzenetére
Biztos hogy nem szarabb mint a Picassoban
Eleg sok mindent kell bontani es meg utana is szivas, mert nem fersz hozza rendesen. (szelvedo alatt van)
Ha nem 350euro lett volna a kedvezmenyes ajanlat a cserere en sem szivatom magam vele, de igy 150 euroba es 2,5 oraba volt.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz footy #279151 üzenetére
Megint csak az jutott eszembe, amit legutóbb MasterMarknak linkeltem a Renault-ja olajszűrőháza okán.
-
ArthurShelby
addikt
Hétvégén voltam Szicíliában, tele volt kis autóval (főleg fiat, és főleg panda), a szedán (ami itthon az elegancia jele) ott viszonylag ritka (nyilván a kis/szűk utcák miatt, pedig ugye az olaszok nagyon adnak a külsőségekre). Mindegyiken volt valami parkolási sérülés (még az új modelleken is), de az is meglepett, hogy ott még divat a külső kormányzár (a beépített egyébként mikor jött be az autóiparba?), illetve szokták leláncolni is a kormányt.
Nem is tudtam, hogy up-ból is van gti verzió, illetve, hogy az A merci visszapillantója gyárilag ilyen hülyén van elhelyezve (először azt hittem mókoltak valamit).
A kedvencem az alkatrész donor smart volt [kép] [kép] [kép]
Illetve fogalmam sincs milyen merevítése van ennek a mercinek (előtte esetleg totalkáros volt ), de simán el tudom képzelni, hogy ez is csak csúszópénzzel ment át a műszakin.Palermohoz képest Bp-en enni lehet a földről, elvileg Catania még ennél is szemetesebb...
szerk: Ja és nem értettem, hogy miért hiányzik rengeteg autónak a tankfedele.
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
MunezXBK
nagyúr
válasz ArthurShelby #279154 üzenetére
Sok a migráns, azért. Volt csajom arrafelé lakik, parkolásról tudnék mesélni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
ArthurShelby
addikt
válasz MunezXBK #279155 üzenetére
Saját autóval tuti nem mennék arra (parkolni sem lehet a szűk középkori városrészekben, nem is értem anno hogy közlekedtek itt szekérrel, bár lehet sehogy).
Viszont volt pár szép nő (a strandon a tengereben egy sörrel a kezemben őket stírölni örök élmény volt )A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Dare2Live
félisten
használati tárgy az autó. Javítani fölös mert teljesen általános, hogy parkolásnál a parkolóradar előre és hátra is az amikor koccan az autó. A láncot nem tudom értelmezni aki el akarja vinni annál talán van egy visító vagy erővágó.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz ArthurShelby #279158 üzenetére
Nekem ami érdekes az a difi észak és dél között. Észak néhol mint ausztria, svájc... dél meg balkán. Amúgy nagyon szép csak kerülni kell a nagyvárosokat.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
bandus
veterán
májusban munka miatt voltam cataniaban, de elegendő élmény volt ahhoz, hogy ne akarjak oda menni nyaralni pedig a tengerpart biztosan szép, kintebb a városokból.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagyúr
10+ éve vltam Szicíliában, hát Buli volt, de nem szerepel az elsők között, ahova vissza akarnék menni. Konkrétan Palermo olyan volt, mint egy koszos kisváros Nápoly azért 20 éve is jobb volt. Catania... Hmm-hmm, ennyi. A tengerpart itt sehol sem tetszett, talán csak 1 helyen, bár néhány tényleg homokos partszakasz volt, sok viszont kavicsos.
A fagyi finom volt, meg az Etna is fasza élmény.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
szőröscica
addikt
Én Nápolyt nagyon bírom. Ellenben jövő tavasszal mi a Mille Miglia útvonalát szeretnénk bejárni, kb. 10 napot szánva rá, 2 naponta váltogatott szállásokkal, kicsit csillagtúra szerűen.
-
grizlisandor
veterán
-
ArthurShelby
addikt
válasz Tsebacsi #279163 üzenetére
Ahol buli féle volt, ott volt a szemét a négyzeten (arra kellett figyelnem, hogy hova lépek és ne essek el a sörösüvegekben olyan sűrű volt). Hajnali 2ig fönn voltak a 6-10éves gyerekek.
Illetve külön voltak a korosztályok. A kis tinédzserek-egyetemisták és a középkorúak más városrészben ittak/buliztak (ez lehet az árazás miatt is). Bár igazi buli/szórakozóhely nem volt (vagy csak mi nem találtuk), csak ilyen kiülős kocsmás beszélgetős helyek.Kedvencem mikor este egy csaj megállt mellettünk kocsival, és megkérte, hogy a igazítsuk meg az ablaktörlőjét. Utána jött egy másik csaj, aki fölemelte megint. Először nem értettük mi van, mert a kocsiban ülő nő halál nyugodt volt és mondta, hogy le (annyira nyugodt és higgadt volt az kocsiban ülő, hogy először nem esett le, hogy ezek veszekednek )
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
426os
őstag
válasz ArthurShelby #279166 üzenetére
Mi két hét múlva megyünk Szicíliába, egyelőre nem hoztad meg a kedvem
Honnan béreltetek autót és mennyire próbáltak lehúzni? Elég sok negatívumon olvastam ezzel kapcsolatban..
-
Alusky
aktív tag
Az biztos nem fogunk egymás szemébe világítani féklámpával és téligumival nyikorogni ezeken a helyeken, mert sosem fogtok itt látni. Borzasztó.
Ezek után Magyarország egy Norvégia.[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz ArthurShelby #279157 üzenetére
Csaj küldött egyszer egy fotót, hogy nézd milyen jól parkoltam.
Há de az út közepén állsz, rádásul ferdén. :D
Ja, ez itt jónak számít.
-
ArthurShelby
addikt
válasz 426os #279167 üzenetére
Azért jó volt, a kedvencem a tengerparti fürdőzés volt (illetve repülős odaút, mert előtte bementünk a mastercard lounge-ba, és ott bekajáltunk/bepiáltunk +1 unicum a duty free-ből és tökéletesen ráhangolódtunk az útra , a lényeg annyi volt, hogy ne legyen belőle biohazard , amit én csiccs+ -nak hívnék). Az olasz pincérek összehasonlíthatatlanul kedvesebbek/jobbak, mint itthon, finomakat lehet ott kajálni). Kulturális látnivalóból (rengeteg régi szép épület) is sok van (látni a letűnt régi "hőskort").
Tömegközlekedtünk, a napijegy jegy 3,5 euro a helyi bkv-ra. Mivel eu-s ország a mobilnet miatt sem kellett agódni a google meg elég sok mindenben társ.
Jó élmény volt, biztos, hogy nem beszélnélek le róla.[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz ArthurShelby #279171 üzenetére
Ja, a kaját én is várom már nagyon. Mi egy elég nagy road tripet tervezünk Palermoból indulva, kb körbe a szigeten, kíváncsi vagyok milyen arcait mutatja majd Szicília. Meg, hogy milyen autót kapok és az hogy fog boldogulni a hegyi utakon. Corsa kategóriát foglaltam, de titokban egy autentikus Pandára vágyom
.
-
ArthurShelby
addikt
válasz 426os #279172 üzenetére
"de titokban egy autentikus Pandára vágyom "
Abból itthon is sok van, ott meg rengeteg (plusz a baráti társaság, akivel voltam, ott külön kultusza van a pandának, aminek egy erdélyi pandás kirándulás az oka )A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
veterán
válasz ArthurShelby #279171 üzenetére
bepiáltunk +1 unicum a duty free-ből és tökéletesen ráhangolódtunk az útra
Repülőre kizárólag így! Kár, hogy a feleségem lekorlátoz. 🤗
-
szőröscica
addikt
Jol gondolom, hogy ha a start stop nem allitja le a motort, az alapjarat 1000, es kulccsal leallitas utan meg percekig jaratja a hutest az auto, akkor epp reszecskeszurot regeneralna?
Es ha igen, akkor mindezt miert a 2*1km-es hideguzemben probalja egymas utan ketszer is, miert nem az elotte autopalyan, uzemmelegen megtett 30km-en? -
Alusky
aktív tag
válasz szőröscica #279176 üzenetére
Mert akkor még nem volt a határértéken. Annyira nem okosak ezek.
-
nagyúr
Észak egész más, főleg ami már eléggé határmenti, az kvázi ausztria
Dél meg olyan, amilyen, ezért szeretik sokan. Halál lazák, az északiak meg sokszor germánosan merevek. Nekem ez utóbbi többségében jobban bejön, a déli lazaságot csak néha, illetve fiatalon jobban viseltem, asszony kényesebb az ilyesmire
2005 körül voltunk Róma és Nápoly között Sperlonga közelében egy kempingben, halál jó volt szezon után, kutya se volt ott, Rómában akkorát sétáltunk hogy na, Nápoly és Pompei szuper volt, plusz a szállás környékén egy olyan trattoriát találtunk, hogy na, a Főnök 2x is kijött velünk dumálni.
Szicília családdal volt, nem haverokkal, másabb volt (uncsibb ), de ott is jókat ettünk? taorminában volt a szállás a Siriusban (soha többet ), de a Trattoria Da Nino jó volt és mindig kaptunk valami grátisz aperitif-et.
Astra kombit kaptunk, 3 főnek elég volt, de egy Pandával tény sokkal könnyebb ott csavarogni, nincsenek hatalmas távolságok.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #279176 üzenetére
Igen jól gondolod.
Akkor érte el a koromküszöböt ahogy íra Alusky. Nekem egy 972 km-es hazaút után állt neki regenerálni a kapuban. Ott azért elnyomtam egy b+-et és megszakítottam a folyamatot.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Alusky
aktív tag
Mondjuk ebból az derül ki, hogy a pályázással sem igaztán takarítódnak ki ezek a kacatok, nagyon rommá kellene hajtani őket ahhoz, hogy egy regenerálást helyettesítsen. Bár az ilyen 1500-at forgok 130-nál váltókiosztásokkal nem is csoda, hogy a pálya is olyan a motornak, mint az oviba járás.
-
félisten
3 napja nem megy a vezetékes CP, már újra hozzá is adtam az autót és semmi
Tipp?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szabonagyur #279187 üzenetére
Nekem hónapok óta nem megy AA. Se vezetékkel, se wireless.
De az én telóm megy bármelyik autóban és az én autómmal működik bármelyik teló.
Szerintem X akta.
-
nagyúr
-
veterán
válasz bulikavagyok #279189 üzenetére
Továbbra is jó szívvel ajánlom az AAWirelesst, a Golfban tökéletesen működik, a Mazdaban időnként újraindul, de az se gáz. Nagyon kényelmes, magától kapcsolódik, mire kijárok a garázsból, már fut. https://www.aawireless.io/
-
nagyúr
válasz focvis #279190 üzenetére
Köszi a tippet, de én igazából tök jól elvagyok vezetékkel is. Utoljára a 330e-ben használtam wireless AA-t (gyári), de nagyon rossz emlékeim vannak vele kapcsoltban. Le is szoktam az AA-ról, mostanában kezdtem el újra használni a traffipaxok miatt (Waze). Bár ha te azt mondod, h ez full stabilan működik akkor lehet, h később teszek vele egy próbát!
Szerk.: Jó cuccnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bulikavagyok #279191 üzenetére
Ma jött ki nagyobb (?) firmware frissítés, Golfban 2.3-ról 3.0-ra. A Mazda az eggyel korábbi 2.2-n van, bízom benne, hogy az is full stabil lesz, majd beszámolok.
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #279187 üzenetére
Nálam meg elkezdett működni a beépített BT kihangosító az Alfában. A szifon 11 Prót nem szerette, de a 3 évvel későbbi és újabb BT verziót támogató 14 Pro Maxot meg igen. 🤷♂️
Amúgy kábelcsere, telefon 3 gombos restart megvolt?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Alusky
aktív tag
Nekem pont az ilyenek miatt van az update letiltva mindenen is. Jön egy frissítés és megszűnik működni minden ami addig ment.
Mondjuk Linuxon meg iOS-en könnyebb dolog, mert nem annyira kényes biztonsági update elhagyásokra, az Android meg a Windows már más téma.
Bár aztán az iOS is... Gyakorlatilag csont ugyanannyi bug van benne, mint egy átlagos Androidos telefonban, max a fanatikusok letagadják, de én már b@sztam asztalhoz párszor a hülyeségei miatt, nem véletlenül pókhálós már a kijelző. És az előző három telóm szifon volt úgyhogy tapasztalatból mondom, nem egyedi eset.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
veterán
válasz szabonagyur #279196 üzenetére
Telefon újratelepítés esetleg?
Munez: Te ezt próbáltad már? (Újrahúzni)
-
félisten
-
nagyúr
válasz Alusky #279195 üzenetére
2 éve van szifonom, előtte csak droid kezdetektől.
Ez az első telefon, amit nem akarok igazából 2 év után cserélni.
Sosem akartam kidobni, a hibái mindig eltűntek, nem maradandóak ellentétben egy droiddal. Már csak max a kíváncsiság haj, hol tarthat most egy friss droid flagship ehhez képest.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest