-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
aktív tag
válasz tboldi #278850 üzenetére
Évjárat és
teljesítményalapján éves lesz ez. A duplája az enyémnek pl.
Ráférne már egy újratervezés amúgy, mert bár gépjárműadó a neve még mindig masszívan csak teljesítmény és életkor alapján számol a nagyvilágba semmit figyelembe véve.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
kisza25
félisten
Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Én magamat ismerve ugyanezt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
-
Snoop-y
veterán
válasz bulikavagyok #278854 üzenetére
Gumipapucs…
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
Alusky
aktív tag
Mert pokollá tenni ártatlan emberek életét, korlátozni őket a szabad mozgásukban egy vélt szubjektív dologban, öntörvényűen az rendben van?
Igenis ilyen erőszakra van szükség, ha máshogy józan ésszel nem fogják fel amit művelnek az nem ér semmit, lerendezik a polgárok egymás között. Legközelebb kétszer is meggondolják meg az őket követni akarók. Megnézném én itt hányaknál mikor fogyna el a türelem, lenne nagy meglepetés kikből hozná elő az állatot...Bayert én is rühellem, épp elég volt elviselni mikor járt hozzánk, nevelőnagyapám rokona
voltde vannak dolgok amiben igaza van, ha nem is agyonrugdosással, de rendőri elhurcolással azonnal fel kéne lépni az ilyenek ellen, forgalom akadályozása mióta megengedett dolog bárhol is.[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
cOxeR
Ármester
-
nagyúr
válasz Alusky #278857 üzenetére
Szerintem is gáz egy ilyen akció, de azért ezzel nem teszik pokollá senki életét. És le is írtad a lényeget: a rendőrök majd rendezik a dolgot. Max 10 percen belül. Álltam már többet is dugóban.
"Igenis ilyen erőszakra van szükség..." - ezt inkább nem kommentálom.
cOxeR: +1. Csak egy megjegyzés: német csúcsforgalomban 1 órát?? Szerintem kizárt, h perceken belül ne érne oda egy rendőr.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
Ha meg nem is rugdosnám, de lerángatnám az útról az tuti, iszonyat nagy környezetvédelem, hogy több km-es dugót okozol és korlátozol másokat a szabad mozgásukban...
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Alusky
aktív tag
válasz bulikavagyok #278859 üzenetére
Ez mondjuk igaz, megint egy videó ami ki van ragadva az előzményből, mert nem tudjuk mióta ücsörögtek ott. Ez olyan tipikus dashcam-es. Német rendőröknek szerintem se 20 perc amíg odaérnek, mint nálunk. Akkor viszont az autós volt türelmetlen,
vagy már túl sokszor belefutott ilyenbe.
Jobb esetben félremennek, az idióta amerikaikak képesek folyamatosan visszameni az útra újra és újra amíg mozgásképtelenné nem verik őket, az sokkal problémásabb. Vagy önmaguktól sérülnek meg mert véletlenül leesnek a teherautóról amire felmásznak és még a sofőrt perelik be akkor is ha végig állt a féken.Bár ezeknek a videóknak pont ez a célja az embereket összeugrasszák. Csak szerintem itt nem sikerült, mert túl összeszokott a társaság.
[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
Közben amúgy hívtak ismerősök, hogy bontóban vannak és találtak egy kibelezett Master kisbuszt, még a tolóajtóval szembeni üvege megvan, közepe kinyitható verziós. Mondtam nekik az nagyon kéne, mérjék le, fotózzák le, kérdezzék meg mibe kerül, meg van-e szerszám ott amivel kiszedik.
Nekem az nagyon kellene ha jó, mert akkor nem csak jobbra a tolóajtón lehetne kilátni (meg hátra), hanem balra is. Gyárilag is sima ragasztott az üveg a busz verzión, csak ki kell vágni a lemezt a merevített hajtogatáson belül és beragasztani a hozzávaló kezelőszerrel meg ragasztóval. Ha jó a méret, mert nem voltak azonosak kasznihosszra, de az ablak helye lehet igen.[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
+1. Nem értek egyet az aktivistákkal, de rendőrre bíznám a dolgot.
Németországba visszaérve fogyasztás 6 -> 14, aktivistákkal nem találkoztam, de nagy a kontraszt az északi morálhoz képest. Hiányoznak az ingyenes mosdók/automata kutak, csak ezért 1 eurósokat tartogatni… Mol move jó dolog.
[ Szerkesztve ]
-
-
Alusky
aktív tag
Most volt a szüreti felvonulás, direkt itt maradtunk a kutyákkal, erre a sok évi hagyományt megszakítva a néptelenebb hátsó utcában vonultak el. Gratulálok a szervezőknek. Úgyhogy nem lett ingyenpogi meg ingyenfröccs a menetről.
A csoportokban már megy az anyázás, én voltam a kezdő.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz focvis #278878 üzenetére
Nálam egy kis csomag 40 centis kötöző, egy tekercs duct tape és egy gombolyag nejlonmadzag van, nameg egy nagy shittes zsák, egy olyan törölköző, amit feleségem már kidobott volna, egy pár gumikesztyű, bikakábel, vontatókötél, ásványvíz, fejlámpa, budipapír, papírzsepi. Biztosan van ennek valami latin neve... Az orvosok olyan találékonyak, ha valamit el kell nevezni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Alusky
aktív tag
-
Alusky
aktív tag
válasz cOxeR #278882 üzenetére
Szidjuk azt a szerencsétlen autót, pedig ha az ember beül egy átlagos 1.4, 1.6 szívó kombiba ami szintén 1200 Kg körül van (Megane, Astra stb.), akkor könyörögne utána a 2.5 Imprezáért. És cserébe még 4x4 is van meg boxi motor is. Meg hát mégse egy Astra.
-
veterán
válasz macilaci78 #278879 üzenetére
Nekem ezek közül:
- törölköző, amit feleségem már kidobott volna,
- egy pár gumikesztyű (+ szerelő kesztyű)
- bikakábel
- vontatókötél
- fejlámpa (elem állapota kérdőjeles)
- budipapír, papírzsepiPlusz:
- svájci bicska, kombinált fogó, csavarhúzó, torx készlet
- liter motorolaj, kevés desztillált víz, újabban némi G13 fagyálló
- téli sapka és kesztyű, egy pokróc
- gyufa, 5000 Ft, doboz cigiEnnyi jut eszembe hirtelen, az autó a szerelőnél várja a vízpumpa és termosztát cserét.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma chill tempóban (nem hátramenetben) közlekedtem a városban:
⭐ Stella
-
Szada85
aktív tag
De gondolom abban egyetértünk, hogy egy ilyen akció mennyire nem "környezetbarát", ugye?
Megállítasz többtíz, vagy többszáz autót, hogy a városban pöfögjenek, majd elöadod, hogy te vagy az utolsó generáció, aki igyekszik megmenteni a bolygót...A másik gond az, hogy a rendör is maximum tojásokon lépkedve intézkedhet, mert ugye hirtelen jogai lesznek mindenkinek, amik azonnal sérülnek, ha kicsavart karral levezetik öket a flaszterröl...
-
kisza25
félisten
válasz focvis #278885 üzenetére
Nálam egy szivargyújtóra köthető kompresszor, mankókerék, emelő, keresztkulcs, egy villáskulcs készlet, szerelő kesztyű, pokróc, biztosítékok, liter motorolaj, porraloltó, svájci bicska, nagyméretű gyorskötöző, esernyő, esőkabát, gumipók, csavarhúzó (csullag és sima) elakadásnelző, elemlámpa, így hirtelen ennyijut eszembe
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest