- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
flash-
veterán
ha a pótkerék nagyobb kicsit mint a többi 3, lehet úgy menni vele azért párszáz km-ert?
a 3 gumi 175/65/r14, a pótkeréken levő abroncs meg 185/60(vagy 65 már nemtom)/r14(elvileg elfér a thaliba nem is a méret a gond)
ha gond van akkor el lehet vele menni mondjuk 200kmert,vagy tönkrevágja a futómüvet,stb?
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
Priuson papír: A kocsiban nincs katalizátor, nálatok van!
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
molnarpeter
nagyúr
-
bandus
veterán
válasz stickermajom #195520 üzenetére
ez igaz meg nyilván jó, hogy ez a legnagyobb gondom, de kezdek már kicsit befordulni, hogy nem lehet sehova sem menni jelenleg. de talán 1-2 hónap, és júniusra kicsit jobb lesz a dolog, amikorra elönt minket a rengeteg vakcina.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
Qru
MODERÁTOR
Az meg csak penzbe sem kerul. Rokonok tnap jottek haza Nemetorszagbol. Kutyat nem erdekelte a hataron hova jonnek, van-e tesztjuk vagy karantent hol toltik (sehol).
#nincsbennetarcsi
-
BigBlackDog
veterán
+1, én az üzemanyagköltséget szoktam tervezgetni. Hetente egyszer legalább megnézem, hogy az olaj világpiaci árában milyen trend volt megfigyelhető az elmúlt néhány héten/hónapban és ez alapján mi várható a jövőben. Ezt alapul véve megkapjuk az idősíkot, ami alapján csinálok egy útitervlistát, hogy várhatóan a következő hónapokban mikor érdemes hosszabb utakra menni. Persze ezek mellett szükséges még a belföldi üzemanyagellátó hálózat regionális árváltozási trendjét is megbecsülni, mert ez alapján lehet látni, hogy mikor és hol várhatóak nagyobb akciók a benzinre(/gázolajra). Ez fogja meghatározni a tér síkját az útitervnek, magyarán ez alapján lehet eldönteni, hogy hova érdemes utazni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #195528 üzenetére
En max azt nezem meg erdemes-e tankolni a hatar elott.
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
Ez remelem azert csak vicc, mert komolynak kicsit durva lenne
Nyaron meleg van es draga az uzemanyag, ez az elmult evekben nem valtozott -
Qtya123
őstag
Asszem én most elindulok bankot rabolni: [link]
-
veterán
Aramszedos kamionok.
Ezt nem tudom feldolgozni, a meglevo vasuti infrastruktura mellett ennek lesz barmilyen letjogosultsaga?
Az elektromos kamionokkal nem a vasuti depoban levett kontenert kene kiszallitani, tisztan onerobol, felsovezetek nelkul?[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
stickermajom
addikt
-
félisten
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Szegeden már vásárolt valaki központosító, tehermentesítő gyűrűt?
Ha igen, hol?
Nagyobb gumisokat hívnám fel első körben magamtól.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
MC Pite
veterán
Két tonnára minek egy 1,3 tonnáson is közepes nyári
Minek vettél ilyen autót akkor?
Van mindenre is hangolt négyévszakos, és vannak jó minőségűek; egy prémium szett van olyan mint két 'közepes'.Az egyik legfaszább autós kiegészítő az Aldiban:
5500,- 35kg-ig. Tök kicsire összecsukható és masszív.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésben kérném a segítségeteket, hogy szeretném eladni az autómat, viszont a forgalmin még a régi címem van rajta, lakcímkártyámon pedig az új. Lehet ebből bármi problémám, amikor lejelentem az eladást (mert az adás-vételin más fog szerepelni emiatt)? (soha nem adtam még el autót )
Köszi nagyon!
*Hajrá Loki!* i15+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest