- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz lazac_ #196300 üzenetére
Anno a Passat engedte a fékolajat a kéziféknél a hátsó nyergen, tudom mekkora sz.pás tud lenni a felújítás, épp ezért még egyszer nem csinálok ilyet és szerelőre bízom Egy teljes napomba került, bár jobb lett, mint előtte valaha volt.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Teodor52 #196276 üzenetére
Napi használatban nincs sok jelentősége. Ha már 1-2 hete állt a szekér, akkor lehet haszna mondjuk 10-20 másodpercet ketyegni hagyni, szerintem (30 éves traktor leírása pl kitér erre, hogy a turbó kenése miatt hosszabb állás után 10s önindítózás kell üzemanyag nélkül... autóban ilyet nyilván nehezen csinál az ember )
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
BMW M135i xDrive (Garázs ep.796)
Hát nemtom, nekem nem fut össze a számban a nyál ..
Ez az elölhajtós 128ti se lett nagy szám a teszt alapján .. -
veterán
Ne forgasd ki a szavaimat! ☝️Olyasmit írtam, hogy
"nem voltam annyira rosszabb nála".
Egy Golf TCR / Golf R kb. pariban lenne az Audi R8-cal autópályán 250-ig, csipsszel ütné, az R talán állóból is. Szívó V8 szépen szól, nincs csiga, önsúly van.
De persze ha lebuszozol a Mecskbe 200 km-t, ott az R8 a király. (Ettől még persze bármikor cserélném 1:1-be.) -
6030D
Ármester
Vác - rakpart - Fehérvár, aludt a gyerek, 100-120 tempomat, 5,3. Kamion mögött 97 tempomat 3,3. Nagggyon untam magam, az nyugtatott, hogy a belsőben is csak erősködni kellene, nagy volt a forgalom.
Haza felé ordított, 7, valamennyi...Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
félisten
Üdv! Signal Casco biztosítás, kiegészítve ezzel: [kép]
Mit takar a bekarikázott rész? Sehol nem írja le...
Amiért fontos, hogy én magam tartom karban az autót. Valakinek észrevétele?
Ha szervizkönyv kell akkor nem adok érte pénzt.Ünnep miatt nem hívhatom őket fel.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Teodor52
senior tag
válasz molnarpeter #196303 üzenetére
Turbófeltöltés című könyvből vett két szabály,
ami szerint van jelentősége csak az nem tisztázott, hogy alapjáraton mennyi ideig.
Értem azt az elvet is, hogy alacsony pl 5W-és olajoknál néhány másodperc az olaj körbefutás ideje, bár ez függ a motor konstrukciójától, az olaj minőségétől a hőmérskéklettől, de ott a csavar, a turbó, ami elég távoli pont már ami a kenési helyeket, pontokat illeti.[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz focvis #196305 üzenetére
Azért az erős túlzás, hogy egy TCR pariban lenne, a 100 kg-mal nehezebb, de 100 lóval erősebb középmotoros szívó V8 sportautóval. A G8 R, állóból, 160-ig kb pariban van, utána nem sok esélye van, 200 felett meg csak nőne a különbség. A TCR meg nagyon nem a G8 R. És ez a gazdaságos V8, a V10 gyakoribb, mert a második generációból csak az volt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Kolondrum #196307 üzenetére
Azért fontos, mert ha te magad nem vagy szakember (papírral igazolhatóan és a karbantartást nem az erre papírral igazolhatóan képes és kész műhelyben végzik) akkor a biztosítónak be kellene áraznia a szakszerűtlenségi és az ebből kifolyólag előkerülő veszélyeket. Pl elbaltázott fék, nem megfelelő olaj okozta kár, rossz pontra kötött test miatt kigyulladó hibrid stb. Már pedig arra nem fizetnek.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
törölt tag
válasz rbalint88 #196249 üzenetére
Zárva voltak a boltok tegnap, majd két napig megint zárva lesznek. Rohannak a két napra bevásárolni. Én csak kutyakonzervért mentem a Fressnapf nyugis volt, meg amúgy az út is végig 110-zel jöttem, csak bent a városban heringeztek.
Meg amúgy az összes nyaraló tele van, az emberek türelme végleg elfogyott. -
brumi1024
veterán
válasz focvis #196315 üzenetére
És akkor van egy hasonló teljesítményű, 5 üléses, FWD, polgári kompaktból lett sportosabb változat, a standard 2 literes turbómotorral tuningolva (kérdéses megbízhatósággal, a külföldi fórumokon gyakoriak a váltóról szóló kérdések, illetve a Laptimingban is volt egy csúfos eset) vs egy erre a célra épített, szívó középmotoros sportautó. A lóerő itt sem minden. Gyors a G7 R, de nem véletlenül kerül két és félszer annyiba az R8.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz bitpork #196312 üzenetére
Ergo ez akkor jó ha mindenről van papír? Egy vagyon bármilyen szerviz miközben az esetek nagy részében kb olajat cserélnek, néha fékbetét, tárcsa. Kifizetem ott azt a nem kis összeget a papír miatt, aztán meg még ennek a díját 6k, hogy éljen a kiegészítő szolgáltatás. Hát, nem úgy tűnik ami megéri. Ez épp olyan mint a sitnalnál a szélvédő kár. Ha nem gyakran törik be ( ) akkor megéri náluk lenni, mert idővel visszajön (nem fizetem be) amit nagyon kicsavart helyzetben ki fogok a cserére. Ugyan ott vagyok. Mint a fenti esetnél. Sztem nem kell ez nekem...
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
DonThomasino
veterán
Amit alkatrészes webshopoban látok stabilizátor pálcát,
az mindig 1 pár tehát 2 db ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Szoszo94
őstag
válasz aero. #196317 üzenetére
Drag Racer - androidos app.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
veterán
válasz Szoszo94 #196327 üzenetére
A pontos mérés záloga: bal kézben a kormány, bal szemem az úton, a jobb a fordulatszámmérőn, jobb kézzel váltottam és a telefonon a stoppert kezeltem. Közben a jobb fülembe mantrázta a feleségem* a szokásost, hogy ő kiszáll / többet nem száll be mellém és ezt a hülye haverjaimmal csináljam.
* Már rájöttem, hogy csak a magas fordulatszámra figyel fel, akkor kezd rá. Nyugodt ~200 nem zavarja. Ha tudja is, hogy 180, az se.
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz focvis #196328 üzenetére
Ez jó!
Nálunk a sebesség nem gond, inkább a kanyarok, körforgalmak után kapom meg az "állj félre, mert idehányok" és hasonló mantrákat De lélekben már felkészítettem rá, hogy ha a fékek is le lesznek cserélve akkor ez csak jobb lesz - nekem legalábbis, neki kevésbéLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
tboldi
nagyúr
válasz DonThomasino #196324 üzenetére
Nem, 1 db. Már csak azért is, mert általában különbözik a két oldal, egymás tükörképei szoktak lenni.
-
Utolsó fogyi elég jó lett. Igaz van kis csalás mert ehhez hozzájön még kb 5000Ftnyi villany.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
ngaba
aktív tag
-
nagyúr
válasz Snoop-y #196345 üzenetére
Még nyolcadikos koromban voltam a visegrádi bob pályán, akkor még lehetett (most is?) ketten menni egy bobbal, utáltam amikor hátul ültem, mert pár kanyarban kifele vitt az erő és ki akartam esni. Azóta kerülöm a motorokat is, mert valamiért ugyanezt vizionálom ott is utasként.
Asszony nálunk egyre elfogadóbb, inkább azzal van baja, mikor szerinte valami "veszélyes" szituáció van (pl. szerinte rámegyek a nulláson az előttemlévő seggére vagy azonnal bemegyek mögé ahogy elmegy mellettünk => Féktáv para), vagy másképp viselkedek mint ahogy ő reagálna és akkor elkezdődik a parttalan vita Az persze nem vita tárgya, hogy:
- Neki nincs jogsija
- Jobb oldalról gyakran tűnik másnak egy szituáció
- Mindig a sofőrnek van igaza => Mindig az Asszonynak van igazaMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest