- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED monitor topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Ezt én sem mondtam, maximum te értetted félre (magamról beszéltem, meg hozzákapcsoltam hogy alapból kerülöd a KDE alkalmazásokat a függőségek miatt). Direkt mondtam ezeket példának, mert talán a három legjobb KDE alkalmazás ami számomra simán veri a többit, amivel eddig találkoztam (az Evince pl. borzalom, sokáig volt benne egy limit, amivel ha nagyméretű pdf-et nyitottál meg, nem lehetett belezoomolni, nem tudom azóta megoldották-e). Nem kell elnézést kérned, nincs miért, de szerintem tévhitben vagy, ha ettől többnek érzed a használati módodat. Szinte mindenkinek megvan a maga perverziója, a tiéd most a minimalizmus, az enyém a konzisztens GUI, másnak meg hogy forráskódból fordít mindent. Egyik sem lesz érdemben több a másiknál, csak más.
Frawly: "Egyedül a böngésző, videóvágó, stb. progik azok, amiket nem lehet kiváltani terminálos progammal jelenleg."
Meg bármi, aminek kettőnél több funkciója van. Pl. raszter és vektorgrafika, email kliens, irodai programcsomag, lightroom alternatívák, képnézők stb. Munka során sokat használok terminált, gyakorlatilag egész nap, és sok mindenre az a céleszköz, de ez megint a lónak a másik oldala. Tudom, hogy létezik pl. terminálos email kliens sőt böngésző is, kérdés ezek hol vannak funkcionalitásban és kényelemben egy standard guishoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest