Hirdetés
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
''Te egy olyan idézettel jössz tényként, ami nem mond nekem semmit ebben az esetben sorry...''
Nem értem miért. Én csak annyit mondok, hogy a Biblia szerint (Amiről te azt mondod, hogy változatlanul évezredek óta Isten szavát tükrözi, és semmi lényeges nem módosult, vagy maradt ki belőle.), Isten tervei jóval nagyobb léptékűek annál, hogy egy konkrét eseménybe való beavatkozásáról, vagy nem beavatkozásáról megállapíthassuk, hogy mi a célja, vagy mi a ''véleménye'' a dolgokról.
Ebből adódik az, hogy Isten hagyja a földön megtörténni a különböző katasztrofákat, háborúkat, bűntetteket stb. Tehát ez alapján nem állíthatod biztosan, hogy Isten nem hagyná mondjuk azt, hogy belekontárkodjanak a Biblia szövegébe, vagy hasonlók. Maximum, hiheted, és bízhatsz benne, de állítani nem állíthatod.
Én úgy gondolom, hogy legalábbis jó esély van rá, hogy a Bibliában már nem az állt ami eredetileg. Sőt! Úgy gondolom, hogy soha nem is állt benne a teljes igazság, mert egyszerűen az emberek akiknek íródott, sőt maguk az írók sem lettek volna képesek felfogni az igazságot. Ezért annyit/olyat kaptak, amit fel tudtak fogni.
De ez nem is lényeges, mert a Biblia üzenete nem az, hogy Isten 7 nap alatt teremtette-e a világot, vagy sem.
A topicnyitónak, bocsi, hogy szétoffoltuk a topicot. Azért remélem pár hasznos dolog is elhangzott. :DDD
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Automata kávégépek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Robotporszívók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó garanciális Synology DS223j NAS
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest