Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Helioport

    csendes tag

    válasz Yogi Bear #70479 üzenetére

    LG UF 852 tévém van, és én használok UPC kártyát és UPC HD DVR boxot is.
    Nem lehet leírni a különbséget! Egyértelmű, hogy a box HD jelfeldolgozó rendszere szarabb, ennélfogva a kép is sokkal rosszabb. Kártyánál még az SD adás is közel tűéles és a HD adás pedig olyan, amilyet vársz.

    Cserében vannak hátulütői: Semmilyen box feature nem működik, nincs felvétel, de még a lejátszás sem megy a UPC videotárról. A csatornaváltás -na ezt nem tudom, hogy a UPC kártya miatt, vagy a televizor okozza- botrányosan lassú. Apámék egy LF65x tévét használnak DIGI kártyával, probléma nélkül. Náluk egyébként a sima SD adás is élesebbnek tűnik, mint nálam a HD, gondolom azért, mert náluk 42" van, nálam meg 55".

    Szóval ha például az élő adás visszatekerése vagy a felvétel opció elengedhetetlennek tűnik számodra, akkor box, de itt lemondasz a valóban és egyértelműen jobb minőségről.

    A problémával kapcsolatban: Valóban többször csak a "kódolt" jelző jelenik meg, ilyenkor nem segít a csatornaváltás sem, a tévét ki kell hozzá kapcsolni. Ez egy nagyon nagyon negatív dolog, és mindenki egymásra mutogat: A tévégyártó a szolgáltatóra, a szolgáltató a tévégyártóra, megoldás pedig nincs.

    I just heard WayteQ 985BT with iGO Primo works great. I don't know...

Új hozzászólás Aktív témák