Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    Hali mindenki!

    Tv vásárlás előtt állok, és tanácstalan vagyok kissé. Szemeztem Full HD tévékkel, aztán áttértem az UHD-kre. Tudom van egy árszint béli ugrás, de gondoltam hosszú távra jobban megéri már beruházni egy UHD-re, mint FHD-ra. A lényeg, hogy szívesen hallanék érvet és ellenérvet a kettő között, nem vagyok 3D megszálott, nincs rá szükségem, csak legyen benne wifi, hálózaton belül tudjon filmeket játszani(dlna?), optikai kimenet. Ezek a főbb igényeim, ezek tudatában kinéztem pár uhd-s LG-t, itt is van a modellek között eltérés, legalábbis árban biztosan, a többit annyira nem láttam.
    A modellek: 43UF7727, 43UF7787, 43UF772V, 43UF778V. Ebben a sorrendben 180, 190, 210, 215k-ba kerülnek.

    LG oldalán összehasonlítva a 4 modell.

    Nemrég voltam a Media Markt-ban, ki volt állítva a 43UF7727-es és a 43UF778V modell, gyakorlatilag a két szélsőérték, a legolcsóbb és legdrágább, meg is kérdeztem az LG-s tagot, hogy mi a lényeg különbség a kettő tv között, mert a Hz és a lényegi dolgot ugyan azok. Azt mondta a 43UF778V kicsit bikább belsőt kapott, ezért a válaszidő is gyorsabb, hiába írják mindegyikre, hogy 1400Hz. Ezen felül mást nem tudott mondani. Nyilvánvaló dologra, mint a talp különbözősége nem érdekel, mindkettő tetszik.

    Szóval a kérdésem az lenne, ti melyiket választanátok? Érdemes a legdrágábbat megvenni, vagy nem ér meg annyi pluszt? Más márkát nem nagyon néztem, a Samsungot márka szinten nem szeretem, és ahogy néztem ebben az árkategóriában 40 colosakat adnak. Sony és Panasonic szintén drágább hasonló tudásúért. De bármilyen alternatív, netán jobb megoldást szívesen fogadok, nem vödörben tartom a pénzt, és várom mikor önthetem ki az ablakon.

    Köszönöm a segítséget előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák