Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz whatupchief #9898 üzenetére
Onnantól, hogy azt kapsz amit kérsz már nem lesz velük dolgod. A garit nem ők intézik, szóval igazából, ha megvannak a papírok akkor egy putriból is veheted.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
istvan1226
csendes tag
SSD-t otthon be lehet szerelni,vagy csak szervíz gari miatt?LSZ-ban azt mondták,hogy csak ők rakhatják be.y50 70
[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
válasz istvan1226 #9903 üzenetére
LSZ-nál rakták be nekem is. Állítólag csak szerviz/márkakereskedő rakhatja bele. Most hogy ebből mi igaz mi nem, ezt nem tudom.
Másik. Szerintetek melyik a jobb? Sima 120GB SSD-re lecserélni az 1TB HDD-t vagy inkább egy 1TB+8GB SSHD?[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
-
bbubby00
őstag
válasz istvan1226 #9906 üzenetére
Ott vettem. De lehet visszacseréltetem egy SSHD-s eredeti win8as változatra! (Árban ugyan annyi minthogy vettem hozzá egy 120as SSD-t és így legalább nem kell külön cipelnem a terrás külsőt)
Ha jól emlékszem 5ezer a munkadíj ha viszed.[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
válasz istvan1226 #9909 üzenetére
Miazhogy. Nagyon is! (csak kicsi) Csak a kényelem. Az SSHD-is elég gyors(nagyobb is)... na meg ottvan az eredeti win8.1
[ Szerkesztve ]
-
latger
tag
válasz istvan1226 #9909 üzenetére
120giga nem sok mindenre eleg... 250 alatt nem erdemes nagyon beletenni ha csak az van bene szerintem
bbubby00: Az eredeti win8 at at tudod tenni az SSD re is, vannak kulonbozo migracios szoftverek erre a feladatra. Ha meg fel akarod tenni azt amit raraktak, egy kulso USB3 as rackre amirol 100MB/s el is tudsz olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
beholder00
tag
válasz marilllyo #9908 üzenetére
Én a pc-outlet.hu-ben vettem. Ott a srác azt mondta, hogy ha megtudom úgy oldani h nem török le semmi zsanért akkor persze rakhatok bele SSD-t és nem veszik el a gari. Ha meg vmi gáz van vele vissza kell rakni az sshd-t és elküldeni.
Mondjuk nekem +4gb ramot raktak bele, de elég csúnyán. Akkus fúróval csavarták ki, láttam és elég nehezen, meg is koptak a csavarfejek. Nagy erőlködés árán tudtam levenni a hátlapot h belerakjam az ssd-m. Szerintetek csavarboltban lehet ilyen csavarokat kapni? legalább 2-t cserélnék rajta mert tényleg béna és/vagy csak sietett a srác de nem végzett szép munkát -
bbubby00
őstag
válasz beholder00 #9913 üzenetére
Én át sem vettem volna a gépet...
-
bbubby00
őstag
válasz istvan1226 #9915 üzenetére
Na ez a másik, most azzal fogok majd meló után szenvedni, hogy egyáltalán felismerje az USB 3 portokat... Eddig nem volt hajlandó a Note3at beolvasni...
-
kisza25
félisten
+1 nekem 120GB+128GB van benne (y510p) és most intézem a beépítőkeretet a gyári 1TB HDD-nek, mert nem férek el rajta és idegesít a külső vinyó 4db játékkal játszom és ebből már 2db a külső vinyóra lett száműzve bf3-4 megette a 128GB SSD-t (muszáj rajta valamennyi helyet is hagyni, mert idő előtt bekrepál) külsőre ment az új Alien és a diabló 3, a mai játékoknak isten SSD-je is kicsi lenne akkorák, csak bf3+4 közel 100GB 27GB a diablo 3 és az Alien is az körül van és akkor ez csak 4 db játék
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz beholder00 #9919 üzenetére
nem belevaló, de nem találtam mást, így meg idegesít, szívem szerint visszaraknám a HDD-t a helyére az M.2 SSD-re meg a wint, de a géppel dolgozom is, nagyon sok meló lenne ha újrahúznám...
bbubby00: nekem Diablo3 és Alien I van külső vinyón és hiba nélkül szalad mind a 2 játék így is, de mostanában a nappaliban játszom kanapén dögölve és elég gáz így a gépet mozgatni, ha felkelek, meg visszafekszek valamiért[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Sheld
senior tag
Nekem egy olyan kis problémám van az y50-el, amit nem tudok hová tenni.
Windows 8.1 alatt a jobb klikkes menük csak 3-5 másodperc alatt voltak hajlandóak megnyílni, míg windows 7 alatt sokkal gördülékenyebben megy már a dolog.
Windows 7 alatt meg az egér kurzor fagy be állandóan. Nincs animálva.Ezek lehetségesek egyáltalán a HDD lomhasága miatt? (5400 és ráadásul nem is SSHD)
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
marilllyo
veterán
válasz beholder00 #9913 üzenetére
Én Ebay-en vettem hozzá vadi új csavarokat. Talán egy ezres volt 12db caklipakli.
(#9916) bbubby00: Nekem egy Tablet Z-t nem akart beolvasni. Csak a saját usb kábelével. Próbáld meg más kábelekkel is.
(#9921) Furkoo: Ugyanúgy, ugyanolyan sebességgel visz mindent USB-s vinyóról. BF3, Fc3,Crysis,Alien.I.,Batman.A.O. stb....stb.. ezeket mind próbáltam.
(#9923) Sheld: Én HDD-n sem tapasztaltam semmi hasonlót. Valami más gixer lesz ott.
[ Szerkesztve ]
-
istvan1226
csendes tag
Most hívtak LSZtól ,hogy a héten megtörténik a pénzvisszafizetés vagy gépcsere.szeptember 9-e óta kész a csereigazolásom.
-
csoresz2
tag
válasz istvan1226 #9927 üzenetére
En ma megyek visszakuldeni. Kivanjatok szerencset.
Btw, ha ezt sikerul elinteznem, akkor befizetek egy 250-es Samu Evo 840-re is, ugy mar hasitani fog az uj rendszer. A kerdes az, hogy a gyari vinyot mibe erdemes rakni. Van kulso keret es keret kozt kulonbseg? Akinek kulsokent van USB3-on az 1terras, az milyen dobozt hasznal erre a celra?
-
kisza25
félisten
válasz csoresz2 #9928 üzenetére
én egy RAIDSONIC IB-268StU3-B-t (ICY BOX)vettem, elég jó minőségű cucc, nem annyira merev a kábele, mint a másik kettőnek ami itthon van a merevlemez is fixen van benne, nem lötyög
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz kisza25 #9929 üzenetére
Én is ICY BOX-ot vettem. De én benéztem nagyon. Ezt a fajtát. Csak, hogy ebbe csak a HDD slim fér bele. Y510p-ben nem az volt. Borítás nélkül tudtam csak használni. Most már jó.
Volt is egy gyors e-mail váltásom az IPON-nal, hogy ugyanmár ezt igazán feltüntethetnétek.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
metalbambi
tag
válasz csoresz2 #9928 üzenetére
én meg megvettem a legcsóróbb usb 3.0és házat ami usbről eszik. nekem semmi bajom vele, elég gyors is.
SSD-t meg jobban jársz ha külön veszed, még akkor is olcsóbban jössz ki, ha felszámolnak szerelési költséget.U.i.: a külső ház kábele valóban elég merev
4ezerért akkor is megérteFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
csiziktomi
senior tag
Nekem ebben van az 1 tb
[link] -
kisza25
félisten
válasz metalbambi #9931 üzenetére
az enyém 4400Ft volt, évek óta vannak itthon ilyen külső USB 3.0 házaim, de pont eladtam, ezért vehettem másikat
marilllyo:
hihetetlen idén milyen rossz üzleteim vannak nekem is, folyton belefutok idén mindenbe kaptam egy hibás alaplapot amit visszajuttattam a feladónak, de nem vette át, így kénytelen voltam én megcsinálni, hogy működjön (Asrock Z77E 35eFt), átvertek harmadmagammal i5-3470 33eFt bukta, most vettem egy SSD-t nagy utánajárással, hogy mi lesz jó a laposba (M.2) erre kihoztak bf4-hez egy pecst ami miatt mondhatni felesleges váltás volt, meg sem merem kérdezni mi jöhet még[ Szerkesztve ]
-
freezstyler
csendes tag
Sziasztok!
Elkövettem egy hibát. Van egy Lenovo y580-as notim és van rajta ez a csoda Energy Management szoftver.
Na most gondoltam a két éves (jól működő) akksinak jót tesz, ha nyomok egy battery gauge resetet (a telefon akkumlátor analógiájára építve az egészet). Nem figyelmeztetett semmire a szoftver.Megtörtént a reset (feltöltötte maxra majd kisütötte 0%-ra az akksit) és utána hiába toltam be tölteni a 230-ba nem töltötte az akkumlátort csak villogott narancssárgán az akkumlátor lede.
A notim működik abban az esetben ha kiveszem az akkumlátort. Viszont, ha benne van az akkumlátor akkor nem kapcsolódik be.
Ha kiveszem az akkumlátort és hagyom bebootolni a gépet majd ezután teszem be az akkumlátort bekapcsolt állapotban akkor tölti.
Kérdésem az volna, hogy szerintetek mi történhetett? Érdemes-e fogyasztóvédelemmel felvennem a kapcsolatot a szoftver miatt és a figyelmeztetés elmulasztása végett. (a gépem már nem garanciális)
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Üdv,
Dani -
Danex
addikt
válasz freezstyler #9935 üzenetére
Gratulálok Ön sikeresen tönkretette a töltőáramkört(alaplap) a gépében!
Nyereménye 1-2hónap gép nélkül, és egy cserepapír!
Viccet félretéve, már itt a fórumon is volt téma, hogy az Akksi reset az Y500-oknál maradandóan kivégzi(kivégezheti) a töltőfunkciót. Persze nem 100%, de jó eséllyel ez történhetett.
Milyen OP rendszer és hanyas verziószámú Energy Managementtel csináltad?
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz freezstyler #9937 üzenetére
Hát először is van ellenőrizném valóban csak 2 év garanciád volt-e rá, hisz szinte mindenhol 3 év garanciával árulták.
2. A neten van valami bekapcsológombos lenyomvatartós történet ami talán visszahozhatja (hasonló hibánál ezt mondta a tech support végül nem jött össze)
3. Mivel a töltőáramkör az alaplapba van integrálva ezért alaplapcserével javítható (legalábbis szervizben azt tennék), az pedig nem olcsó mulatság. Sajnos tippelni se tudok.
-
Danex
addikt
válasz Cyber_Bird #9939 üzenetére
Ehj, azt akkor át is libbentettem szememmel, gondoltam a Y580-as topikba mennek az Y580-as gépek.
-
bbubby00
őstag
Honnan tudom, hogy megy-e az USB3???
-
nmy1212
aktív tag
Szerintetek ha viszek egy FHD IPS panelt mint alkatrész, akkor laptopszalonnál beszerelik azt úgy hogy ne sérüljön a gari? Mert videók alapján nem egy nagy kunszt kicserélni, de történhetnek véletlenek valamint a garit nem szeretném ha ugrana.
-
bbubby00
őstag
válasz beholder00 #9943 üzenetére
Így van. Csak honnan tudom leellenőrizni, hogy rendeltetés szerűen működik?
-
Molk
tag
válasz marilllyo #9945 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
Úgy esetleg meglehetne csinálni, hogy magamnak kicserélem IPS-re, majd ha gariztatni kell akkor visszarakom a TN panelt?
Vagy ezt csak maradandó nyomokkal lehetne megoldani?Persze az lenne a legjobb ha igaza lenne annak aki azt mondta, hogy hamarosan jön IPS-el. (Szerinte)
[ Szerkesztve ]
-
dragoners
tag
Gyerekek hivott a Laptopszalon, kicsereltek az alaplapot y510p-ben, kb. Elajultam, ma van pont a 30. Nap, mar tok lelkes voltam a leendo y50 miatt, erre hidegzuhanykent kicsereltek az alaplapot
-
kisza25
félisten
-
marilllyo
veterán
válasz kisza25 #9948 üzenetére
Tuti. Akartam is mondani, hogy ha most mindenki le akarja passzolni az y510p-t akkor lesznek páran akiknek összekukáznak egyet a meglévőkből.
(#9946) Molk : Van egy yt videó a szétszedésről és ott írja, vagy mondja a gyerek, hogy a garancia az bukta ilyen esetekben mert le van matricázva. Hát ez most vagy igaz, vagy sem. De csak akkor tudod meg, hogy ha szétszeded. A gari időt bírd ki így. Ha lejárt...majd utána szedd szét. Jobb ötletem nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest