Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheld
senior tag
válasz marilllyo #10101 üzenetére
Nekem minden rendben van a géppel. Örülök is, mint majom a farkának. Eddig ez tűnik a legjobb notinak, amit valaha a kezembe vettem. Nah jó, azért a Dell Latitude D630-ot messze nem éri el.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
spyduck
nagyúr
Azt kene megertenetek, h a Lenovo nagyon gyonge anyagokat hasznal. En ezt mindenkinek el szoktam mondani. Az Asus is ilyen. Aki normalis minoseget akar az vegyen MSI-t. Nalam gamer-ben az az etalon.
-
Sheld
senior tag
válasz kisza25 #10108 üzenetére
A GE60 Apache jól sikerült, az Apache pro még jobb lett. A melegedési szintje kb az y510p-vel van egy szinten, valamivel tán alatta. Viszont a Dominator, meg a Dominator PRO már egy árban van az Asus nagy ROG-jaival, ahol én viszont az Asus gépeit vásárolnám meg.
De akinek fontos az egyvideókártyás teljestmény és a bővíthetőség, annak javaslom külföldről az Apache Pro beszerzését, vagy ha nem akar vacakodni akkor a Sima Apache-ot. Ha a bővíthetőség nem fontos, akkor az y50-et javasolnám nekik. (Németországban a szerviz kiváló! Csak jókat olasok róla, sajnos magyarban nem tudom a TMX meddig fog még szerencsétlenkedni. Lassan ideje lenne ellátni őket rendes munkatársakkal, és a Lenovo is jó lenne, ha nem havonta szállítana nekik alkatrészeket.)
Az y510p jó lett volna, ha nem rendelkezett volna olyan magas hőmérsékletekkel, vagy ha megoldották volna egyvideókártyás rendszerrel. A Lenovo tudna jó gépet csinálni, ha akarna. És Szerintem az emberek többsége kiadna 50ezer forintal többet, egy olyan gépért, aminek valóban jó a supportja, nem akar széthullani az első pár nap után. Az y510p FHD verziójában még a TN panel is iszonyat jó volt. A ház nagyon tartós volt. Az y500 sikerét kéne megismételniük, normális supporttal.pl.: MSI Apache pro-ban ha egy 5fokkal szolídabb lenne a hőmérséklet, és picivel szebb lenne a CD meghajtó körül a formatervezés, akkor egy díjnyertes laptop lenne. Csak sajnos az Apache pro-t nem lehet kapni MO-n, csak a simát, amiben csak GTX850m van. Regényt nem akarok írni, de a szakdolgozat témám már megvan.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
spyduck
nagyúr
válasz kisza25 #10108 üzenetére
Akkor rossz volt a forrasod. Nekem az egyik kedvencem a GE/GT széria. A melegedesrol meg annyit, h semmivel nem melegszik jobban mint barmely masik gamer gep. Jobb anyag, jobb osszeszereles, konnyu szerelhetoseg. Van rajtuk a cooler boost gomb amit ha megnyomsz, olyan hangja lesz mint egy helikopternek de a gep az huvos marad meg jatek kozben is.
-
kisza25
félisten
válasz spyduck #10111 üzenetére
ok de én 190eFt-ért vettem y510p-t i5 +755GT +4GB HD kijelző, ennyiért nem volt nagyon más alternatíva, meg ebben a formában nem is melegszik túl, kicsit alul is feszeltem a procit (offset -90), így 2,5@2,8Ghz-re emelt órajellel sem megy 85fok fölé
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Sárpac
nagyúr
Bezony, az apache pro throtlingja is kiváló 3.4GHz-en stabilan megy full gpu cpu stressteszt alatt. Igaz a hőfokok már karcolgatják a 90-et, de játékok alatt 82-83 fok körül már megáll.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Danex
addikt
válasz Dhampir #10118 üzenetére
Máshol is sok a hibás darab, és ahogy már többször is beszéltük, ide azok járnak jórészt akiknek gondjuk van, közel sem ábrázolja a valós számokat.
Plusz azt sem szabad elfelejteni, hogy hiába 300.000 Ft-os a gépünk, ez még mindig a consumer kategória ezzel a belsővel. Ha tökéletes vasat akarsz akkor thinkpad, i5-el és integrált gpu-val 350-400ért olyat kaphatsz.
Itt lehet látni a hibaszázalékokat, hogy 3 éven belül a gépek hány százalékának van valami hibája
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
ha valakinek esetleg kellene egy y510p a köv adatokkal írjon egy privátot ;-)
i7 4700MQ
16GB RAM 1600Mhz
GeForce GT 750M SLI 2x2 GB
Samsung PM830 Datacenter Edition SSD 256GB
Bigfoot Killer 1202 Wifi
árban megegyezünk perszeOneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
kisza25
félisten
válasz spyduck #10117 üzenetére
szerintem minden játékra tervezett lapost kötelező 1-1,5 évente cserélni
beloadjoker: nem tudom, hogy olvastad e PH alapelveket, de fórumon hirdetni full tilos ott az apró....[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
spyduck
nagyúr
válasz telefonfulke #10121 üzenetére
Jobb a panel benne mint az Y50-ben, viszont erdekes modon a 17-esekben sokkal szebb. Nem lehet mindent. Szted az Asus N-be es G-be miert fer bele? Mert gagyi a support es rosszabb a minoseg. A kulso vaz csak parasztvakitas, belul azok sem jok.
-
Danex
addikt
válasz spyduck #10124 üzenetére
Ebből is veszik szerintem a legtöbbet, de amúgy a Lenovo IdeaPad sorozata az olcsóságáról híres, a ThinkPad ugye az üzleti model, amit azért eléggé összepakolnak az olvasások alapján
(#10123) Dhampir
A bal hangszóró igazából nem is a hangszóró hibája az esetek többségében, hanem a bekapcsológombnak van egy üresjárata, és azt remegteti be a hangszóró és az adja a hangot. Mondjuk nálam valóban a hangszóró haldoklik.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
A gamer IdePadek nem éppen olcsóságukról híresek. Konfigurációtól függően 300.000 Ft-ért is kaphatóak, illetve még a fölött.
Integrált videókártyás, HD-felbontású kijelzővel szerelt ThinkPadek némelyike olcsóbb az IdePad-család egyes típusainál. A felsőkategóriás ThinkPadek anyagminősége és tervezése is silányodott, különösen a legutóbbi szériáknál látványosabb ez.
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz kisza25 #10122 üzenetére
En pont a konzumerizmustol kapok agygorcsot. Teli van a piac hulladekokkal. Az MSI legalabb ebben jo! Jo meg a Dell, a Fujitsu, HP (csak elitebook, probook, Envy) es a Toshiba (csak a Tecra, Portege, satellite P). Akarki akarmit mond a Thinkpad is jo, csak nem annyira mint regen. A minoseg es tokeletesseg legfelsobb foka, merceje pedig az Apple. Lehet oket utalni, de akkor is etalon.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz Dhampir #10127 üzenetére
Összehasonlítva a kimondottan gamer gépekhez képest azért olcsóbbak , bár már jönnek a többiek is az olcsóbbított laposaikkal.
De ugye mikor teszem azt kijött az Y500/Y510 hasonló tudást csak legalább 100K-val drágábban kaphattál. Mert MSI-nek volt 340-ért erős videókártyás gépe, de az AMD proci miatt sehol se volt. pedig az is 50ezerrel drágább volt.
-
telefonfulke
tag
válasz spyduck #10130 üzenetére
És a jelenlegi piacot (illetve az egy hónapon belül elérhető gépeket) tekintve, fotó illetve videószerkesztésre milyen masinát ajánlanál? Az elvárás proci szinten mindenképpen egy négymagos izmos i7 és jó lenne egy tűrhető kijelző. Videókártyákat illetően azt néztem, hogy minimum egy 750m szintű kéne, de lehet, hogy videószerkesztéshez nem is fog sokkal több kelleni nekem. Méretben a hordozhatóság miatt max 15,6-os jöhet szóba, illetve vhogy mindenképpen megoldhatónak kéne lennie, hogy ssd mellett még egy hdd beleférjen. Akár a fotót, akár a mozgóképet tekintjük, nem nagyon elég egy meghajtó. Ja, és 300 körül nagyon meg kéne álljon az ár.
-
kisza25
félisten
válasz spyduck #10128 üzenetére
volt nekem elitebookom (2560p 375eFt) is az is melegedett és hangos volt, nem szolgálta ki amire szükségem volt akkor ilyenkor mit vegyen az ember inkább veszek ilyet 200eFt alatt és cserélgetem 1-1,5évente, ha ez besz@rik is kevesebbet bukok rajta, mint egy elite bookon 2-év alatt, persze ott a használt piac is, de játékra nem igazán van üzleti gép
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz kisza25 #10133 üzenetére
Ezt én is kicsit hasonlóan látom. Legalább jól ki tudtad használni a gépet, ha a játék is szempont.
(#10130) spyduck
Ja.
(#10128) spyduck
Szerintem is bevállalható a mostani.
(#10129) Danex
Mégis, nálunk az AMD-s MSI is "csillagászati" vásár jelenleg (kivéve a Lajtán túli Hans tárcájának).
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Y50 utódjáról rebesgetnwk már valamit? Esetleg reménykedhetünk az i9ben? És a megjelenés az mikor várható jövőre körülbwlül? Eddig hogy jelentwk meg az elodok?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
kisza25
félisten
válasz beloadjoker #10135 üzenetére
kb évente jelenik meg,
az i9? alatt mit értesz[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
-
Kremmer89
tag
Sziasztok!Úgy néz ki hogy sikerül beszereznem egy Y510p-t!
a kérdésem az lenne hogy ezen el fut e a Battlefield 4,illetve mennyire melegszik maga a gép?Ezzel a felszereltséggel!Intel Core i5-4200M (DUAL Core, 3M Cache, up to 3.10 GHz);
Kijelző: 15,6" LED fényes 1366 x 768 (HD)
Memória: 4 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz), Max 16GB RAM
Merevlemez: 1000 GB SATA + 8GB SSHD Express Cache;
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GT 755M 2048 MB GDDR5 + Intel HD Graphics 4600; -
Tufa_
aktív tag
mitől lehet hogy usb-n másolás maximum 5.5 mb/s-el megy? több féle pendrive, több féle külső vinyó.
-
kisza25
félisten
-
spyduck
nagyúr
válasz kisza25 #10143 üzenetére
2009-es tervezés és 12" egy asztali készülék teljesítményével, nem egy kategória. Egyébként meg nem értem, hogyan kanyarodtunk el idáig. A minőségről volt a téma és nem hangosság melegedés. Mutass korabeli 12"-os üzleti gépet ami jobb. Talán csak az X200...
[ Szerkesztve ]
-
istvan1226
csendes tag
Most beszéltem a Laptopszalonnal,hogy mikor akarják már visszaküldeni a pénzt,de csak azt mondták,hogy várjak még. kb még 3-4 nap az utalás,múlt héten hétfőn azt mondták,hogy 1-2,de már akkor is folyamatban volt.Soha nem lesz gépem....Koli,egyetem elég szar gép nélkül.
-
bbubby00
őstag
válasz istvan1226 #10146 üzenetére
Menj el addig inni vagy csajozni
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
ZPKing
tag
[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
válasz istvan1226 #10149 üzenetére
Tudom, csak vicceltem
Asszony mellett nekem is jól jön néha elbújni a gép árnyékábaEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- 2020 MacBook Air 13" M1 16GB RAM 256GB SSD Asztroszürke Magyar billentyűzet 94% Akkumlátor
- BESZÁMÍTÁS! HP ProBook 650 G5 15 notebook - i7 8565U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 540X 2GB GDDR5
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
- 89 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (DOBOZOS, 2DB)
- Dell latitude 3510 10.gen i5
- Full HD Dell Latitude 5570 i5-6300 laptop 4 GB RAM 128 GB SSD 3 órás akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest