- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz Mozaart #60105 üzenetére
Minél többet látok ebből a szettből, annál inkább látom úgy, hogy ez a valaha volt legrosszabb Legók egyike. (Gondolom nem kell odaírnom minden kommentem után, hogy "szerintem", mert mégis kinek a nevében beszélnék, ha nem a magaméban? )
Nyilván az épület eredetije se egy színes-szagos, izgalmas történet, hanem egy bazi nagy vas torony, de abból legalább ki lehet látni, felmászni is élmény és onnan Párizs elképesztő látvány. Azt is aláírom, hogy egy építésznek még egész jó élmény lehet ez a szürke önismétlés ezernyi és ezernyi elemen keresztül.
Évtizedek óta szeretek legózni... most raktam fél órája össze - a winter téma egyik lépéseként - a Charles Dickens-féle Tribute-ot (40410) és noha az csak egy GWP, de mégis ezerszer többre tartom, mint ezt a borzalmas szörnyet, ami veri a plafont, ha felteszed egy asztalra a mancavedben.
Azt gondolom, hogy a Lego célja az otthonainkban nem az, hogy múzeum szerű monumentális szörnyetegekkel töltsük meg, hanem ÖTLETES, RÉSZLETES, színes-"szagos", kis csodákkal. Az adja a "cute" faktort, abban van ott a gyermeki lélek, meg az az érzés. Ebben a toronyban én semmi ilyet nem látok... nyomát sem.
Az a vicc, ha valaki azt mondaná, hogy 20e(!) Ft-ért vigyem a bontatlant bajban lennék... mert nyilván rablás lenne fényes nappal, de 100%, hogy soha nem raknám ki, a Lego befektetésektől mereven elhatárolódom, így azt mondanám neki, hogy köszi, de nem. A padláson csak belepné a por.
Minap valaki linkelt egy olyan MOC-ot, amiben 3 rágcsáló mozgott, ahogy tekerted a kart, lehetett motorizálni is... na az szerintem a Lego szíve-lelke, meg nyilván leginkább az amit Tony21 "művel".
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS routerek
- Delta Force (2024)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest