- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
válasz Neurotoxin #71944 üzenetére
(Apró kigazítás, hogy ez nem a Tydirium, hanem az ST-321)
QNX is cool!
-
Throme
veterán
válasz kbalage2 #71946 üzenetére
Oh, valóban, most már megvan a rendszer felépítése! Korábban csak tápellátás volt ez a "kocka".
Van is ára, 20 rugó. Meg akkor a vonat motor az további 6k huf. Meg egy led pár 4k huf (hogy egy kis világítás is legyen rajta). Azért a power up olcsóbban kijött távirányítóval, infrával, leddel együtt... -
beamen
tag
Alza Glamour kuponnal (GLAMOURNAPOK2023) jó árak szerintem:
[43230-kamera-walt-disney-tiszteletere] 27000
[papagajvirag] 26500Alza+ birtokosok ingyen szállítás
-
tocsek18
senior tag
-
sb
veterán
válasz Throme #71953 üzenetére
Írta valaki, hogy drága a normál City vonat... emiatt nem annyira drága, ha azt nézzük, hogy a HP vonat is 40k és a City személy is volt (néha még van) 40k körül, motorral, vezérlővel, távval együtt. Ja és sínek!
Amúgy a vezérlő a necces, ahogy fentebb írtam, táv 2.5k körül, motor 3.5k-tól van BL-en. Bontatlan, zacsis, új cuccok. Vezérlő az ott is 12k-tól indult anno, de most nem nagyon látok sajnos itthon olcsón... meg hát szumma még így is 20k a szett. Jóval olcsóbb mint a listaáruk de még mindig tetemes pénz 0db vonattal.
Viszont az, hogy távval megy telefon nélkül, és ráadásul kettőt is irányít szvsz tök jó lehet ha valaki ennyit összerak valamilyen formában, akár gyári készletekkel. Itt látszik mennyire ciki, hogy a Technic hub-bal évek óta nincs megoldva, hogy be tudjon csatlakozni a táv. Még akkor is ha valóban nem annyira jó autó kormányzásra.
Ha viszont jó a képernyős irányítás és nem kell Lego integrálhatóság más PU cuccokkal, akkor nekem vonat célra a Circuit Cubes nagyon szimpi továbbra is, már mutattam korábban. Kicsi, bárhol elfér és olcsóbb is, bár úgy nézem az EU-s beszerezhetőségben azért van kihívás.
Circuit Cubes, kb. ennyi egy hajtáslánc. Vonatra még egyszerűbb mert elég 1db motor.
Vonatra lefordítva. Bármilyen kis készletbe lazán befér (itt nagyobb motorral): -
Throme
veterán
Árakat nézve most nem fogom motorizálni a HP vonatot. kiállítási darab lesz.
Most a téliesítésére fogok költeni.
ki is választottam az alkatrészek zömét, csak a db számokat kell átgondolni. PaB rendelés lesz.Jól tudom, hogy SaH akciókba beleszámít a PaB rendelés is?
Szóval ajándék limit elérésbe beleszámít? -
sb
veterán
válasz Mauzes #71961 üzenetére
Hogy hány Pötyi?
Egyébként meg mindenki tudja fejből, hogy melyik színből mekkora méret létezik.@Throme
Volt kavarás vele, nekem, másnak is írtak olyat, hogy nem számít bele, de a gyakorlatban ha van mellette készlet akkor nem volt gond. (Nálam is más miatt kötöttek bele)Ha esetleg fehér tile vagy ilyesmik kellenek az szokott lenni a Store-ban is BP-n. Kilóra venni talán ott olcsóbb ha ilyesmi kell és nem kiszemelt, konkrét alkatrészek. Bár most utóbbiról van szó ha jól értem.
-
Pötyi
őstag
Hát persze, hogy tudom fejből, hogy kékből, szürkéből, zöldből létezik 16x16-os, 32x32-es és 48x48-es is, de hírdetés alacsony felbontású, elmosódott képén számolgassa a bütyköket az, akinek három anyja van! Miért nem volt képes a bolt előzékenyen odaírni, hogy "Tessék, paraszt, ez a 32x32-es!"
Ééérted!QNX is cool!
-
Mozaart
aktív tag
Hosszas huzavona után vegre jova hagytak.
Elso Ideas nevezésem: [link]
Még egy Moderation Team szolhat hogy modositsak valamit de ne szóljon.
A kepek minosegeert elnezest de ilyet enged az Ideas oldala.AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
addikt
-
apholyon
aktív tag
válasz Mozaart #71969 üzenetére
Hajrá! Tegnap éjjel altatás után még én is gyorsan feltöltöttem, igaz, csak a Lofisat, mert 2x hibára ment a render a STEM-esnél és meguntam.
Ezt a művet láttad/láttátok már? Esélyünk sincs.
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Warton
őstag
Építettem egy T-34 alvázat. 2 L motor felel a hajtásért. Lehet, hogy nem rakok rá tornyot és akkor lesz belőle egy SU-100 vagy valami ilyesmi.
Még kell rajta "színezni" itt-ott.Kompromisszummentes linux gaming.
-
Mozaart
aktív tag
válasz apholyon #71971 üzenetére
A nagyobb, bonyolultabb nem mindig jobb. Ez 1000+ darabos. Persze kreativ, gyonyoru. De egy ilyen témánal van ekkora vasarlokedv hogy egy ilyet legyartsanak?
.
Ott van az elso sculpture 76215 es a kutyanak se kell.
.
A masodik hely is jó lenne. Felolem nyerhet ez is.AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Mozaart
aktív tag
válasz Tyler Durden #71970 üzenetére
Koszi!! Igyekeztem. Nem egy ultra meno valami de szerintem aranyos es funkcio is van benne.
.
#71972 Koszi!!AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Throme
veterán
Nekem is ez jutott eszembe elsőre
#71971apholyon
Hát nem tudom. Ötletes, hogy több irányból több mindent bemutat, de az is bevillant, hogy van, amikor a kevesebb több.
A tiéd egy ilyen nyugi szett. Nincs miért szégyenkezned, már ha ilyesmi megfordult volna egyáltalán a fejedben
Az biztos, hogy leszenek klassz megoldások, nekem az is tetszett, amit a minap láttam, hogy egy 3D képet hozott össze valaki, amin a kiscsaj profilból van és kilóg a képkeretből.
Szerintem teljesen pozitív az a szett, amivel neveztél.#71969Mozaart
Hosszú távú tervem egy kisebb ház megépítése és szoktam figyelni ki milyen módszert használ a bútorok építésére.
Valahol ez a fórum erről szól, annak ellenére is, hogy nem régen valaki meg is jegyezte, hogy milyen vacak témák mennek itt... még ezek a kreativitások se hozták tűzbe...[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz Throme #71978 üzenetére
Ez egy régi vonat, biztos, hogy plusz alkatrészek a fogaskerekek és a tartók ha az eredeti - kb. 40 éves? - szetthez képest kérdezed. Csak egy példa, kb. hasonlóan (ill ha nem hajtasz minden kereket akkor egyszerűbben) lehet szvsz bármelyik HP vonatba is beépíteni.
Hát nem tudom. Ötletes, hogy több irányból több mindent bemutat, de az is bevillant, hogy van, amikor a kevesebb több.
Nekem is sok kicsit. Az ötlet jó és szuper a kivitelezés is, de valahogy a félbevágott fej sem annyira természetesen nyugtató látvány szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Xboxone40
csendes tag
Ez a készlet mennyire nem megy, szinte hihetetlen...
https://www.lego.com/hu-hu/product/optimus-prime-10302
Hiába a mozi film egyszerűen nem veszik -
sb
veterán
Se boszi, se kalózos gwp? Két napig bírták?
-
Dilikutya
félisten
válasz Xboxone40 #71982 üzenetére
A filmekhez édeskevés köze van ennek, ez még a klasszikus G1 dizájn a 80-as évekből. Azok a filmek nekem sem hoznák meg a kedvem, de én ismerem a régi sorozatot meg a képregényt. A sorozat tipikus gyereksorozat, de a képregény mai fejjel sem kínos, bármelyik füzetben jobb sztori van, mint a mozifilmekben összesen.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Warton
őstag
válasz Mozaart #71981 üzenetére
24 pötty széles és 50 pötty hosszú a magasságát nem tudom, olyan 10-12 brick lehet.
A hajtás faék egyszerű.Hátul helyezkedik el a két motor, amik meghajtják oldalanként a láncokat egy-egy fogaskerékkel.
És mindegyik görgőn van rugózás.
A görgők amúgy egy ugyanolyan technik liftarmon vannak, mint ami a rugókat tartja.Amúgy nem saját design, viszont van benne egy-két módosítás.
Mivel rengeteg hely van belül, gondolkodom, hogy belerakok még egy M motort, ami egy V12 fakeengine-t pörgetne.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
tocsek18
senior tag
D2C: 76269 - Avengers Tower (18+)
• Includes 5261 pieces
• US $524.99 - DE/FR €TBA - UK £TBA
• Release: NOVEMBER 24TH 2023
• Visible figs (22): 4x Chitauri, Ultron MK1, Wanda, Vision, Loki, War Machine, Ant-Man micro, Wasp, Falcon, Erik Selvig, Pepper, Helen Cho, Tony, Thor, Hulk, Hawkeye, Black Widow, Captain America, Nick Fury
• Leaked figs (2): Iron Man Mk. 6, Kevin Feige
• Rumored figs (4): 1 more Iron Man suit, another Captain America, Ant Man fig, Wong
-
Throme
veterán
Még, hogy nem tetszik senkinek a kalózos.... Mondjuk én pár percet adtam neki, a 2 nap azért sokkal több.
Most adtam le rendelést PaB és néhány kisebb szettre.
Szerencsére a 2 napja leadottban ott lesz 1 kalózos, ami nekem elég.
Alkatrészt mindenképpen akartam.#71979sb
Hasonló a gondolkodásunk, nekem is kicsit bizarr a félbevágott fej. -
RapaNui1
aktív tag
válasz tocsek18 #71990 üzenetére
Impozáns egy darab valóban, azonban nemrég építettem meg a Hírharsonát, amit bár jó volt építeni és szép lett a végeredmény, de a méretei kiatt nem tartottam meg. Ez nekem építési élményre, nagyságra, kinézetre hasonlít hozzá, ezért úgy vagyok vele mint az Orient expresszel, hogy köszönöm szépen, de most nem kell.
-
Djuree
félisten
tegnap megkaptam a sah-os rendelésem, kedden rendeltem
jó gyorsak voltak...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
válasz Djuree #71996 üzenetére
Nekem is megjött az új winter village készlet két ajándékkal. Valahogy én is hétfő, kedd környékén rendeltem...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz BestBuyTopik #71998 üzenetére
Hát külföldről rendelve és ideér 2-3 nap alatt nem rossz... 10-én rendeltem és 12-én kézhez kaptam. Most néztem meg az oldalon.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Crus
őstag
Ideje kivilágítani a szetteket féláron: www.lightailing.com
Kuponkód: LTG50
49$ felett ingyenes szállítás!
Mivel csak első rendelésre vonatkozik, így ha regelve vagy, regelj be másik mail címről
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen NAS-t vegyek?
- BMW topik
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest