-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz tPedro_ #50594 üzenetére
Hát hívd fel őket sebesen ha szereznél hajót. A fizetéssel lehet valami, nem tudták levenni a pénzt. Kb 2 hete küldtek emailt hogy készítsd a pénz, hamarosan küldeni fogják a rendelést. Szerintem ez az utolsó kör, többször már nem lesz .
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Mauzes
addikt
Tudtok bármit, ami megéri most s@h vagy kocka.hu-n, pusztán a gwp érdekében? Én nem igazán találtam.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Mauzes #50602 üzenetére
nekem valszeg vmi 'hiányzó' cucc lesz a kockáról, mert most nem hiányzik a vip pontos beváltós görcsölés a sah-on, persze kockán sincs semmi akciós cucc
ps. még a telekom 10% játszhat a westendben, ha lesz ajcsi, oda sztem elugrom hnap.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
sb
veterán
válasz csigay2k #50603 üzenetére
Nekem még kéne egy szállítás a S@H-ról de ha megnézem a szűk körben árult szetteket, ami máshol sem olcsóbb akkor kb. semmit nem találok. S@H-on minden hiánycikk:
Tallneck, A lámpások városa, Delorean nincs.
Orchidea ugye volt és lesz is még olcsóbban máshol, de mivel most drága azon az 1-2 helyen is ahol épp kapható, gondoltam jó lesz innen. Az sincs.Tuti tipp: fürdőkádas, kacsás Stuntz motor csak a kockashopban van, normál árához képest drágán. Abból 20db és megvan a GWP. Kár, hogy csak 5 rendelhető.
szerk: Aki nem tud várni annak van pár City szett is, ami egyelőre máshol nincs vagy nem olcsóbb. Vasútállomás, Űrutazós élmény teherautó.
[ Szerkesztve ]
-
válasz csigay2k #50603 üzenetére
Vegigneztem, de gyakorlatilag semmi nincs mar ami igazan kene es osszecsapnam a tenyerem, hogy ez az, most vegre egy jo alkalom behuzni. john deere traktor 8k-ert, de az meg nem feltetlenul uti meg a szintet . Ranezek a Hp szettekre, bar tiszta kinlodas.
viszont a nagy arukeresozesben talaltam ilyeneket, hogy orias hermione&potter 30k a 220voltnal, es lego artokbol a harry potter es mickey eger formi.hu -n (nem ismerem).[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
petya86
tag
Sydney-ben 7:30 van (több mint 7 órája él a Forest Hideout GWP) és még van belőle (legalábbis bekerül a kosárba).
-
petya86
tag
KOCKA.HU:
Vásárolj LEGO® terméket/termékeket minimum 54 999 Ft értékben, és mi megajándékozunk egy exkluzív jubileumi LEGO® - Forest Hideout (40567) készlettel. Akciónk 2022.06.15, 0:30-tól - 2022.06.22 23:59 között, vagy a készlet erejéig érvényes! Ha teljesül az akció feltétele, az ajándék automatikusan bekerül a kosárba. Ha az ajándék termék nem kerül a kosárba a feltétel teljesülésekor, akkor a teljes mennyiséget kiosztottuk és az ajándék elfogyott. Ekkor az ajánlat automatikusan lezárul. Egy vásárló több nyitott rendelését nem tudjuk összevonni, a kosárérték limitet egy rendelésen belül kell elérni.
[ Szerkesztve ]
-
nemorino
tag
Azután, hogy ennyire sikeres hülye lenne a Lego, ha továbbra sem adna ki Castle készleteket.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
LÁZ
Topikgazda
kockánál nincs most delorean, vagy csak én vagy vak
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Sundesz
őstag
Nálam a SAH nem rakja a kosárba az ajándékot.
Hörcsög Powa'
-
csigay2k
csendes tag
lego.com-on 49015 felett jár, de még így is jobb sztem a kocka.hu
-
-
csigay2k
csendes tag
-
-
csigay2k
csendes tag
Mondjuk ha tleg 20-ért megy el, és a store-ban is lesz, akkor az optimus tkommal jó lehet
64990*0,9-20000=38491 ami ~ -41% az eredeti árhoz képest[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
Hujjuujjj, ez a két leleplezett Speed Champ készlet sokaknak must have lesz.
[ Szerkesztve ]
-
válasz csigay2k #50625 üzenetére
20k-t még mindig vegtelenul optimistanak erzem. Mar bocsanat, de ki az a hulye, aki megveszi 20-ert, mikor vehetne 60k-nyi arukeresos legolcsobb legot es cserebe még sporolna is 20 ezret.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
zsuha
aktív tag
Meddig kéne várni míg lesz a sah-ban a gwp? fél2 körül szokták aktiválni ilyen bugos esetekben?
-
HUN_Sector
őstag
SaH behúzva
kocka.hu behúzvaÉn így harcolok az infláció ellen :)
-
zsuha
aktív tag
válasz HUN_Sector #50633 üzenetére
Mármint, volt? Mert én nem látom SAHban. 00:30 után kezdtem nézegetni.
[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
-
Mozaart
aktív tag
Irigyellek titeket, mármint nekem ez a Forestmen újragondolt set, semmit se mond, de azért mert születésem előtt ment ez a lego téma..
Nem akarom a "régen minden jobb volt" hangulatra kihegyezni, de manapság mi az ami nem licenszelt és érzed hogy több van mögötte mintsem az hogy darálja a Lego ki, a profitért.
Ha meg régi szetteket akarnék gyűjteni drága lenne sajnos.
Például ha lenne újra Castle téma vonal stb. ami tudjuk hogy nem sok eséllyel lesz. Csakis beolvasztva maximum egy Creator vonalba, 1-2 szettel.
MIért nem kockáztat a Lego. Ennyire agresszíven megvan a marketing tervük és pont? Gondolom igen.
Vagy lehet van a Legonak pontos adata arról, hogy a 2000-res generációt már nem érdeklik a Classic vonalak? Jobban inkább a licensz téma, a filmek stb miatt? Gazdag inger stb..
És csak minket fel-nőtt gyerekeket érdekel ez inkább?[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Llew
senior tag
Úgy látom mindenki rápörgött. Én is rendeltem miatta. Még hogy nem lenne kereslet Castle témára.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Mauzes
addikt
válasz czanga #50627 üzenetére
2 gondolat:
- Főleg az Aston Martin nagyon ütős, ez nagyon komoly részletesség ebben a méretben. Nekem ebben az a durva, hogy ha összehasonlítod egy 10 évvel ezelőtti hasonló méretű autóval, akkor ég és föld a különbség. 10 év múlva pedig várhatóan ugyanilyan fejlődés lesz (persze kinek mi az) és visszanézve ezek lesznek az old-school cuccok.
- Szerintem jobb lett volna, ha a Speed Champions megmarad pusztán autós tematikának, hagyományos petrol-head szemléletben. Ide nem kellett volna behozni egyéb típusú, főleg filmes licenszet. De elkezdték, nem lennék meglepve, ha jönne majd SC Batman, SC Delorean, meg anyámkínja.Llew: mondjuk szerintem az emberek fele nem is a Castle témára és magára a Forestman szettre pörgött rá, hanem hogy ez mennyit fog majd érni és jól el lehet adni...
-
Dilikutya
félisten
válasz Mauzes #50645 üzenetére
Az új Batman film autóját, igaz nem SC sorozatban, de kihozták ilyen méretben és részletességgel. Nekünk megvan, építeni is kb. ugyanaz, mint bármelyik SC-t.
Kivéve a Mopar-t, az nagyon kilógott a sorból.
Amúgy régen szerintem nem volt hasonló autó, azok max 6 kocka szélesek lehettek, mint a kezdeti SC-k is. A City-ből a kis kék sportkocsi pl. nagyon hasonló egy 6 széles SC-hez képest, talán kevesebb részlettel.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Mozaart #50643 üzenetére
Nekem voltak is hasonló szettjeim, de engem valahogy hidegen hagy. Igaz én nem is látom benne a pénzt, csak azt, hogy a lányaimnak bejönne -e, kiállítanám -e, vagy szívesen néznék -e rá később. A lányaim ugyan mindenevők LEGO témában, de úgy hiszem mások jobban felvillanyoznák őket. Nekem meg max. nosztalgia lenne, de ha arra vágyok, akkor átmegyek a gyerekszobába és ott stírölöm a régi LEGO szettjeim .
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
japunk
aktív tag
Az a Forest Hideout szett nagyon pofás, most már én is szétnézek a kockán. Az a baj fogalmam sincs mi érdekelne, mostanában elkezdtek érdekelni a Speed Champions autók, de összeraknám még a 71374-es NES-t meg a 71043-as Roxfortot is. Hmmm....
The owls are not what they seem.
-
czanga
őstag
válasz czanga #50627 üzenetére
Jó dolgok szerintem, hogy ezek elkészülnek és tetszenek is, de mondjuk, hogy ebből a Peugeot T16 ideas-ból nem lett semmi anno, az több mint fura nekem. Remálem idővel a rally irányt és nyomják majd, mert egy Legacy Turbo RS-nek, de méginkább egy Impreza GC8-as szériának örülne a csillagos lelkem, de tény, hogy ezeket nehéz lenne megtervezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest