- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Ezt láttátok már? [link]. Vw Golf gti
-
Throme
veterán
Nagyon nyomják a vw vonalat.
Jövőre megint bele kell nyúlni a pénztárcába. Ez jó is, mert van miért, rossz is mert csak megy a pénz, otthon meg már így is kapom az ívet páromtól, hogy elég lesz már... Persze én is a gyereknek veszem... de ez is lejárt lemez. Ki kell találni valami mást
Pedig ez a golf is kell -
tvamos
nagyúr
válasz Freddy76 #10105 üzenetére
Nekem egy E30 M3 Schnitzer volt a vagyam...
ma minden nap vezethetem... csak beulni nem tudok...
[link]
Az ultetes, meg a lampaszet meg hianyzik.
De a 4WD mar kiugrott belole, csak rear mar.
Legobol is szeretnem megepiteni, de nem latok semmi jo MOC leirast."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Azta mennyi City újdonság. Ja nem. [link]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Djuree
félisten
válasz R3ĐßuŁŁ #10111 üzenetére
elvileg azért mert az a legnépszerűbb a kisgyerekek körében és ki vesz legót nagyrészben? a kisgyerekek. vagyis nekik vesznek.
itt is a biznisz dönt.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tvamos
nagyúr
Nincs valami lista ezekrol a kis bepattano csovecskekrol, hogy melyik szin mit jelent. A fekete tudom, hogy szorul, a drapp meg sereg-forog... [link]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
xedos
addikt
válasz batmanéhes #10114 üzenetére
Én is írhatnám ugyanezt. De akkor is kiemelkedik az átlagból :-)
Én magamtól ilyen szintűt nem tudtam még összerakni. -
batmanéhes
tag
válasz tvamos #10115 üzenetére
egyrészt brickset / bricklink "friction"-ként hivatkozza őket, de lássuk (nf = nem frict):
egy + pici pinből a kék meg szürke meg gondolom minden más (?) nf
másfeles pin nf
kettes pinből old gray és tan nf, fekete f
1 tengelyes kettes pinből a kék f, az old gray és fekete nf
1 tengelyes hármas pin f
2 tengelyes hármas pin f
bushos hármas pin (képeden bal oldalt) f
hármas pin old gray és tan nf, kék és fekete faz ilyen speckók jellemzően f-ek, nem tudom melyik érdekel.
rendes felbontásban látszik, a frictionök-ön ott vannak azok a kis bordák a végeken.
@xedos: oké bocs, hogy a kontextus világos legyen: szerintem hiba volt beáldozni az egyik szignatúra részt csak hogy nyitogatni tudd. most, hogy megnéztem pár képet még rosszabb érzés. eleve nem értem mi a rákot keres ott az a fekete csukló, holott szürke kéne legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz Djuree #10113 üzenetére
És a tűzoltó-téma? Egyre emlékszem gyerekkoromból, vagy kórház? (Nekem egymentős repülöm volt.)
-
batmanéhes
tag
hianyolva volt tan a bajor. https://www.carthrottle.com/post/7-amazing-lego-car-creations-that-need-your-support/
-
Grillo
őstag
válasz batmanéhes #10119 üzenetére
A Volvo. Kell. Most.
-
tvamos
nagyúr
válasz batmanéhes #10119 üzenetére
Igen-igen-igen... A Bajor kell... minden nap klikkelek, minden csaladtagom neveben, mar legalabb 5 felhasznalot regisztraltam, de meg sehol sem tartunk...
Nem rossz ez a Caterham, de meg nincs joarasitva...
Ellenben a Porsche.......................... [link] Lehet, a telapotol ilyet kerek.
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz Novics #10087 üzenetére
Csak kibontottam tegnap, és össze is raktam a nagy modellt. Azon eléggé meglepődtem, hogy a nagy dobozban szinte elvesztek a zacskók, nem értem, hogy miért kellett ekkora. (Bele sem fért a táskámba, szatyorban kellett elhoznom.) A zacskók nem voltak számozva, össze is öntöttem az egészet. Az összerakási elég részletes, nem nagyon lehet eltéveszteni a lépéseket. Meg hát nem is olyan bonyolult az egész. A tavasszal unokaöcsém egyik hajóját elhoztam azt raktam össze instrukciók alapján úgy, hogy nem kellett kismillió mindenféle elem között megtalálni azt, amire éppen szükségem van. (Összeraktam pár régi modellemet is az ömlesztett kockákból.) Érdekes volt ezeket a zsír új kockákat fogni. Szóval az összerakás nem okozott gondot, de nem kapkodtam el, kiélveztem minden percét.
Ami tetszik az az, hogy moduláris. Nagyon egyszerűen szét lehet szedni nagyobb egységekre, amiket aztán kedvünk szerint lehet egymásra pakolni. Most egyelőre megy vissza a dobozba, aztán majd összerakom a másik két modellt is, amint meglesz a végleges helyem.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
tvamos
nagyúr
válasz batmanéhes #10117 üzenetére
Koszonom! Probalom emeszteni az informaciokat.
-
bozig
tag
-
LÁZ
Topikgazda
megjött a karácsonyi vonat, viszont az ajándék naptár nem nyitogatós, mint a normálok /sw-city-friends/, hanem kistesó/kisdoboz 2 füzetes manual-al, viszont ajándéknak tökéletes
ps. kép nincs, mert a ph feltöltő b@szik feltölteni bármi is
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #10128 üzenetére
A torony elég tetszetős!
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
LÁZ
Topikgazda
ehh...
@Redbull: mé vagy ilyen gyors, akko neszebarbi
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #10128 üzenetére
Boldog Szülinapot neki! Ebből a ninjago-ból van egy rakat szett, csak győzzed zsetonnal, ha rákattan a gyermek!
-
r.levente75
addikt
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #10133 üzenetére
Ebből nem lehet kinőni, én is nyomtam lego SW-t konzolon (amíg haver gyermekei tönkrevágták a lemezt) és belenéztem a ninjago sorozatba
Szóval megértem őket . Mondjuk a valós lego ninjago nem vonz....Szerintem a lego ezzel a számítógépes/konzolos játék áradattal nagyot húzott. A szöveg nélküli, de gegekkel fűszerezett film adaptációkkal és saját brand-es játékokkal még jókor rukkolt elő.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
-
Djuree
félisten
sztem ezek a legos játékok nagyon gagyik, semmi értelmük, én próbáltam többet is de nem tudtam 1-2 óránál többet eltölteni velük.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bobafett
tag
válasz Grillo #10139 üzenetére
Szerintem legjobban akkor jársz, ha veszel egy másik teljes készletet. Az elektronika elég drága külön-külön összeszedve, s akkor még venned kell síneket is, mert egy vonathoz egy elég kicsi kört kapsz... Ha meg csak mozdonyt raksz össze, akkor még nincs is mit húzni.
Ha két gyerek van, egy személy- és egy tehervonat ideális dolog, tapasztalat.
Egy 60098 már kifogni 43-45e körül, a 60051 most 29e a vaterán, stb.
-
LÁZ
Topikgazda
a régebben postolt ford mustang összerakása
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tegnap megépítettem ezt a 10248-as Ferrari F40-ből: Ferrari F1 MOC
Nem rossz bár vannak igen instabil részei.Més que un club!
-
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #10143 üzenetére
nem tudtam még kideriteni, viszont jó lesz, ha intézi a lego azt a falcon ucs-t, követtem egy ebay-es bontatlan licitet, 7 számjegyű lett a vége
-
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #10146 üzenetére
aztán 'csak' sima volt ráadásul, nem a first edition
-
Throme
veterán
válasz Napfénysüti #10144 üzenetére
Nekem az F40 jobban bejön.
-
nagyúr
-
Throme
veterán
válasz Napfénysüti #10149 üzenetére
Erős a gyanúm, hogy az F40 újra összeáll...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest