-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz unclefucka #9650 üzenetére
Ja, gyerekeknek nekem is be kell szereznem. Fiúnak cityt, lánynak friendset, gondolkodom asszonynak a AW-on, ha egyáltalán van még belőle.
-
Djuree
félisten
válasz Freddy76 #9648 üzenetére
nem baj az ha kijön, max kicsit leszek igedes csak. XD á nem, az újabb ucs-k förtelmesek, a hoth, a death star...nem hinném h az új ucs falcon fel fog érni a régihez.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Throme
veterán
válasz unclefucka #9650 üzenetére
Azt a tűzoltó forma figurát, oxigén palackkal, gitárral, meg hangszóróval nem értem igazán , tűzoltó zenekar?
Vagy a pék szerű figura (inkább vulkánkutató ruhában, mint pék..) a sütőnél sütiket süt szintén oxigén palackkal. Ilyen veszélyes tevékenység?[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
akkor majd azt is megveszem. najó nem...
ezt majd úgyis eladom, nekem csak az építés öröme/fotózás miatt kell, hely úgy sincs neki, egy ideig itt lesz, gyönyörködök benne, aztán adom el, ennyi pénzt nem hagyok a szekrény tetején állni, sajnos annyi nincs belőle.
de a régiségek az én szememben többet érnek amúgyis...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz coolmpi #9649 üzenetére
megtenném simán, de tudod az a baj, hogy sokszor több alkatrészből sincs 2x annyi az eladónak. a régi death starból is kettőt akartam először, egyet eladni egyet magamnak, de macerás lett volna, az alkatrészek kb. harmadából nem volt 2x-es mennyiség.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
PR0JECTNR56
addikt
Blast from the past, avagy Porsche 917LH (1970 Spec.) folyamatban, ma megláttam valahol az igaziról egy fotót és később teljesen más céllal nyitottam meg az LDD-t, de ahogy elkezdtem építgetni mindenképpen efelé az autó felé gravitálódott az inspiráció, szóval íme az első WIP.
Az eleje lyukas, a spoiler hiányzik (a hátsó fele is lyukas, de azt nem látja a renderen senki ) és vélhetőleg rekord mennyiségű építőelemet fog felemészteni a tér minden irányába történő építési technikák és a két különböző szélességre épülő karosszéria miatt.
[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
Nem vonatkoztatsz el kellően.
Az idei City témák közül a két legmarkánsabb kategória a Vulkánkutatók, mint újdonság és a tűzoltók, mint örökös kedvenc voltak. Így egyértelmű, hogy valamilyen formában helyet kellett kapjanak az adventi kalendáriumban.A sütőnél dolgozó vulkánkutató -főleg, hogy izzad- szerintem telitalálat.
Az oxigénpalackos tűzoltó nőcit én sem nagyon tudom értelmezni, de nem is kell, mert nem erről szól.Mint mindent, szerintem ezt a szettet is egy kicsit át fogom alakítani. Az első az lesz, hogy a nőci hajat kap a sok hacuka helyett. Ezen kívül kapni fog még egy hangszórót. Csak azt nem tudom még, hogy milyet. Ugyanolyat a sztereó hangzás miatt, vagy egyet külön az énekhangnak / gitárnak. Másfajta kell ugyanis az egyiknek és másfajta a másiknak.
Amit még megállapítottam a digitális építés közben, hogy az alkatrészeket mennyire befolyásolja a szett dobozának a kialakítása. Pl. több helyen is előfordul, hogy 1x6 -os lap helyett 2 db 1x3 -ast használnak, 2x4 -es helyett 2db 1x4 -est, meg ilyen apróságok.
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
nagyúr
-
thomeef
őstag
Ez a karácsonyi vonat nincs egy kicsit túlárazva? Még mindig 30k
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
xedos
addikt
válasz Napfénysüti #9659 üzenetére
-
LÁZ
Topikgazda
válasz thomeef #9660 üzenetére
sztem határeset, kb 700 elem + a teljes kör pálya, mivel nem egy 'kisebb' készletnek szánták, pl a caterham is 27k, hasonló elemszámmal, az tény, hogy pl 25ért már lehet kiárulták volna az összeset, de kevesebb sajnos nem lesz /igaz egy motor jó lett volna bele/, a karácsonyi pörgésben úgy is fogyni fog...
ps. én megvárom a dupla pontokat hónap közepén, az eddig összegyűlteket meg felhasználom, igy majd 22be lesz kb, de mindig is akartam egy vonatot a fa alá
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Freddy76 #9666 üzenetére
igen, csak sajna külön kell hozzá a motor, gyárilag viszont kapsz egy teljes környi sinpályát, pont amiatt, hogy jó legyen a fa alá
ps. néztem közben a kockavilágnál, ott is 30
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Djuree
félisten
na srácok!
akkor itt is bejelentem, ikreink lesznek!!!!!!
még nem tudjuk, hogy pöcsösök, vagy nunisok lesznek, de ugyanolyanok mert egypetéjűek.
de mindegy is, lényeg h egészségesek legyenek.
úgyhogy amit innentől veszek legót az nekik lesz (természetesen eddig is nekik vettem. ) és ugye mindenből kettő kell. hogy pénz honnan lesz azt nem tudom még.
el kell kezdenem kiépíteni a gyerekbiztos polcokat is jó magasra, mert ha elszabadulnak volt legó nincs legó.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Jim-X
őstag
Hopparezimi
Udv a klubban, nekem iker fiaim vannak. Most multak 16honaposak Iden karira mar DUPLO-t kapnak
Es termeszetesen eddig is nekik vettem az osszes LEGO-t, csak van amit ki kell bontani es megnezni minden elem megvan-e egy osszerakasi probaval
Amugy majd megszokod, hogy mindenbol ketto kell. En mar nem is tudok szolo gyerekes apuka fejevel gondolkodni
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Djuree
félisten
kösz srácok!
nem is gondoltam h itt többeteknek is ikrei vannak.
majd jövök akkor ide is sírni h már megint nem aludtam semmit.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Throme
veterán
Értem! Ide 30-as, 40-es apukák járnak és egyöntetűen a gyereknek vásárolnak.
Bakker ez akkor elcsépelt duma, hogy a gyereknek veszem... nem vagyok eredeti...Djuree: Grat, és tényleg jó egészséget!
-
LÁZ
Topikgazda
elég pofás
-
Novics
senior tag
Akkor tényleg ki kell ütni azokat a falakat!
Grat!Ma voltam a Westendben az új LEGO boltban, megnéztem ezeket a Creator készleteket. Meglepődtem, hogy mekkora dobozban vannak. Ha sikerül melóhelyet váltani, akkor a világítótornyot tuti megveszem. A családban meg elültetem a gondolatot, hogy a tóparti ház például egy nagyon jó ajándék lenne nekem karácsonyra.
LÁZ Kár, hogy nincsenek nagyobb képek, mert nagyon pofásan néz ki.
[ Szerkesztve ]
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
unclefucka
senior tag
#9669 Djuree: Gratulálok hozzá! Készülj fel; mindenből kettőt.
"Sokáig" érlelgettem magamban, hogy nyitok a Creator szettek felé. Most 3in1 névnap + kárpótlás gyanánt (az adventi kalendárium még mindig bontatlan) + Glamour-napok, vettünk egy Tóparti házikót és egy Kalandok a lombházban -t.
Azt a betyár mindenit, de jól tettem!
Ezek kegyetlenül jók. Eszméletlen a kidolgozottságuk. Nagyon jól mutatnak egymás mellett.
Az építésük is élvezetesen hosszú a sok apró részlet miatt. Jobban élveztem építgetni őket, mint eddig bármi mást.Már építés közben vizionáltam a folytatást a Hétvégi kiruccanás képében. És a leendő Móka a parkban szereplőinek egy része is "kiköltözik" majd az erdőbe. De első körben egy Furgon és lakókocsi -val lesz bővítve az erdei dioráma. Végül, ha még meglesz, akkor egy Hegyi kunyhó lesz a hab a tortán.
Egy-két MOC kiegészítő is jár már a fejemben, majd alkotok.
#9686 Novics: Kiváló ajándék, csak ajánlani tudom.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Djuree
félisten
Köszi srácok!
Lesz lego ezentúl is biztos, csak már lehet lesz friends meg duplo meg egyebek is.
Tegnap be is újítottam egy city starter kitet, 60077, 4 ember is van hozzá, 1600-at megért, ez az egy volt a tuskóban már csak.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
Tegnap befejeztem a Ferrarit. Ez nagyon baba szett! Nem bántam meg hogy végül mellette döntöttem mert igen mutatós darab és még masszív is. Tetszett benne építés közben a sok érdekes technika aminél eleinte nem láttam hogy hogy lesz, de aztán csak kiderült hogy milyen ötletes dolgokat találtak ki a tervezők.
Azt kell mondanom 24.000 Ft-ért ez egy nagyon ajánlott készlet részemről.Més que un club!
-
Freddy76
addikt
válasz Napfénysüti #9693 üzenetére
Hát nem ezt szajkózom én már jó ideje! Én már másodszor is kiraktam, és most megint szét van szedve, lehet, hogy még egyszer kirakom
Nekem pont ezért tetszik sokkal jobban a Mininél és a Campernél, mert van benne ötlet. Nem az van, hogy a tervező vesz maga elé egy alaplapot, és arra elkezdi függőlegesen egymásra rakni az elemeket - különösem a Camper ilyen, bántóan szögletes, de még csak mérgesen sem merek nézni rá, mert már attól szétesik. Ebben vannak furmányos megoldások, és nem kell félni attól, hogy szétesik...
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
xedos
addikt
Tegnap (is) voltam a Westendben lévő LEGO storeban. Nézelődtem és pár alkatrészt vettem. Beleszerettem az új világítótoronyba:-) Nagyon pozítív, hogy a Creator cuccokból eleve több dolgot-épületet lehet összerakni. Viszont bosszant, hogy hiába van itthon vagy 10kg LEGO, szinte mindig kell hozzá valami plusz elem, amely beszerezhetetlen külön :-(
-
LÁZ
Topikgazda
a 'plusz elem' problémát majd az idő begyógyitja , majd belekerül olyan készlet is az ömlesztettbe
@Ideas: remélem nem fogja nagyon butitani a lego, mivel ha jól tudom ez az első épület/a ghostbusters hq is ideas volt ugye, de normál készletként lett kiadva/ ami ezen belül lett kiadva, nem gondolnám, hogy egy full más pecót akarnak kihozni belőle, de majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Freddy76 #9695 üzenetére
Igen a Camper megvolt anno nekem is de abban nem voltak ilyen zseniális megoldások. Ez a Ferrari tényleg egy nagyszerű készlet, tök ötletes az egész és ráadásul nagyon pofásan mutat a végeredmény. Nem mellesleg még az ára is egész vállalható.
Nézegettem most ezt a Caterham 7-ent de az drágább lett volna úgy hogy csak valami 7xx darabos. Kár mert tetszik az is de a kockánkénti ára sokkal több mint a Ferrarié.
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest