-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pötyi
őstag
válasz XFishboneHUN #10904 üzenetére
Gondolom a BrickLink-ről...
Kiegészítés:
Nyíregyházán csak egy gyár van. Ott is főleg Duplo elemeket gyártanak. Ott nem feltétlenül találsz üffélszolgálatot. (Magyarul: el fognak hajtani, mint bába a magzatvizet. A fröccsöntőüzemben nem foglalkoznak egyéni rendelésekkel, igényekkel.)
De a shop.lego.com/PaB részlegen is próbálkozhatsz, illetve, ha annak hívod fel az üffélszolgálatát, ott lesz magyarul beszélő ügyintéző.
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
LÁZ
Topikgazda
LEGO-S KARÁCSONYI KÍVÁNSÁGLISTA promó, vmi sorsolás is lesz, aztán jól megkapod amit szeretnél
dec.21-ig lehet küldözgetni a listákat
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Djuree
félisten
kockaáruházhoz nincs vkinek kupon kódja?
régebben volt a klikk-es 5%-os kód, az esetleg meg van vkinek? hátha működik még...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Gaborka30
aktív tag
válasz Djuree #10905 üzenetére
Válaszolt az eladó:
"A lista:
75060
75094
10227
75020
76021
76020
75095
10240
Ezek a szettek vannak benne plusz a mini figurák. A mini figurák közül kb 10 db kulcstartó volt de így is teljes értékű figurák. A gyűjteményt egyben adnám el azaz az ár a teljes pakkra értendő"Az úriközönség véleménye szerint jó ár a 200k?
Köszi
ui: a csábítás ereje: elég sok star wars lego-m van, de ezek közül egy sincs meg....
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Gaborka30 #10911 üzenetére
sztem jó ár ha van rá annyid. 8 szett, tehát átlag 25k. külön külön mind többet ér, talán csak a shuttle nem, de az ucs-k meg sokkal többet.
de csak személyesen vedd.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Gaborka30 #10911 üzenetére
igen, azt lehet mondani, mert az ucs-ek kb 35re jönnek ki a maradék meg annyi amennyi, bár azok is nagyobb készletek, de nem ucs, a többi meg sallang, ha lenne most ennyim, elhoznám, hogy aztán kiáruljam ami már megvan, de nincs .
ps. de RedBullt meg kell fűzni, aztán betörlesztjük neki , a Bwing továbbra is érdekelne
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Gaborka30 #10914 üzenetére
akko nem segítek , a lényeg, hogy jók az árak, de lehet, ha megvillantod a pénzt, még 5-10et le lehet csipni belőle, ha azt mondja az ember, hogy az apróságok nem kellenek
ps. annál is inkább, mert ennyiért ilyen ucs készleteket esélytelen venni, az meg , hogy vki 1x összerakta...éppen lesz@rom, én is összerakom 1x
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
na, mi lett az ucs pakkal?
-
nagyúr
válasz XFishboneHUN #10904 üzenetére
Ha fel mész a MOC oldalra, ahol az alkatrész lista van, ott van néhány eladó hogy hány alkatrész van meg nekik, amit meg lehet tőlük venni. Én onnan rendeltem meg az alkatrészekét. Hollandiából hozta a futár. Meg magyarból rendeltem meg hozzá a motoros részeket.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Frenky89
addikt
Totál offtopic, szóval előre is bocsi, de itt ismerek olyanokat, akik DHL - magyar posta témában ismerősek.
Szóval Németből rendeltem egy-két apróságot. A szállítás típusa "DHL EU-2 PREMIUM" €23,95-ért. Nem mintha lehetett volna mást választani, de gondoltam, hogy ha már DHL, akkor legalább sikerül kikerülni a magyar postát, erre reggel egy ilyen bejegyzés fogad a tracking-ben: "Status From Wed, 14.12.16 06:33 a.m./p.m.: The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking)".
Hogy mi!? Összeveszett a német DHL a magyarral, vagy mi a szösz? Nem mintha nekem lett volna a postával rossz tapasztalatom, de jó lenne tudni, hogy miért csinálják ezt.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Frenky89 #10923 üzenetére
Szoktam rendelni bringacuccokat német webshopról és ők úgy küldik hogy németből még a DHL viszi át a magyar központba onnantól viszont átkerül a postához. Egyébként ettől függetlenül nagyon gyorsan ki szokták hozni, max 1 hét alatt minden ideért pedig nem kevés cuccom jött már onnan.
Més que un club!
-
boost
addikt
Még mindig akciós a Lego Porsche, ráadásul ingyenes a kiszállítás Magyarországra. 259€ + magyar ÁFA különbözet.
https://www.amazon.de/LEGO-Technic-42056-Porsche-911/dp/B01CCT2ZHC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481704206[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz Gondwana #10926 üzenetére
Nekem a posta most veszítette el (persze...elveszítette...) a 28.án rendelt Lego store-os csomagomat.
7.én érkezett az országba. Azóta nem létezik...
Ma 3.jára hívtam a Legot, hogy segítsenek. Sűrű elnézést kérés után azt mondták, hogy újraküldik a csomagot express szolgáltatással. (Szerencsére volt még raktáron, amit rendeltem)
Akkor most én is aggódjak, hogy ez is "elveszik" majd?
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
-ZeeZee-
senior tag
Nem tudom volt-e róla szó, de a tesco-ban 15-20% kedvezmény van a legókra. Nem tudom, hogy az összesre, vagy csak pár címre.
-
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #10930 üzenetére
auchanban viszont jó akció van, szinte az összes nagy építhető figura 4000 ft. még jó hogy nemrég vettem meg kylot 8k-ért.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Frenky89 #10923 üzenetére
annyi a titok, de ezt gondolom már leirták, hogy bár a teljes szállításért a dhl felel, de itthon a postával vannak szerződésben, így határtól a posta szállítja ki. Lehet kardozni velük, ha baj van, de talán egyszerűbb, ha a dhl-nek ír az ember az oldalukon, biztos, hogy hamarabb lesz eredmény.
a porse tényleg jó árban van
-
Frenky89
addikt
Srácok, köszi az infókat és reméljük a legjobbakat.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Throme #10936 üzenetére
mivel mindig van tracking, azért úgy egy kicsit nehezebb lenyúlni, az enyémet is másnap hozta a postás, miután legóék rászóltak a dhl-re, ők meg postára, hogy 'ez így nem buli'.
aztán a karácsonyi listát már mindenki leadta?
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
24 órás Technic autót lehet még normális áron venni? Fog ennek emelkedni az ára, vagy ráérek, lesz készleten eredeti áron?
-
Djuree
félisten
nem hiszem hogy még tovább emelkedik, már így is baromi magas az ára. mikor én vettem 24k volt újonnan. óránként egy ezres ha már 24 órás. bár lehet akciós volt nemtom. müllerbe vettem.
[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
December 19-től 30-50% kedvezmény minden LEGO-ra a METROban
-
bozig
tag
Szerintetek hová tűnt a Shop-ból a BMW? Pár hete még azt írták, hogy december 20-tól rendelhető.
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha