Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
knbs
senior tag
válasz atesss #33411 üzenetére
Sztem jelentosen olcsobban nem, de ha elnek kint rokonaid ok hatha tudnak amolyan nagykeres aron, mint itt ph-n is paran. Ez amugy sztem mo-n is kaphato,de en nem ott elek szoval foggalmam sincs rola.
Nezz korul ph-n vannak paran akik kintrol is tudnak neked rendelni valszeg baratibb aron... egy probat meger, ha tenyleg hasznalod.
Pont egy ps3 topikban javasoltam egy sracnak aaki iszonyat sokat szenved a ps3 media centerevel es hogy wifin at mkv-t jatszon le. Ott ajanlottam neki egy szimpla media lejatszot nekem is ez van, egyszeruen tokeletes. Megeszik minden formatumot es nem zabal csak 12W-t.
Szukseg van ra, mivel hiaba jatsza le a tv-m(Samu 46B650) siman usb-s vinyorol meg az mkv-t is, sajna ha a kontenerbe tobb nyelv is van kodolva, es teszem azt(tobbnyire igy van) az angolt kodoljak ra elsodleges nyelvnek( ez tobbnyire nalam DTS es ezt is hasznalom,de bnom nem tud jol angolul igy miatta kell a magyar) es ilyen kor a tv-n nincs mod valasztasi lehetosegre az elsodleges nyelvet tolja csak ki
Igy maradt a media lejatszo, en nem fogom meg a szamito gepet is jaratni azert, hogy filmet nezhessek.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
Aktív témák
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Egy korszak vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
- Dallas dvd-sorozat (2012) 1. évadja eladó (magyar vonatkozás nélkül)!
- Az útvesztő: Tűzpróba - limitált, fémdobozos változat (steelbook) blu-ray eladó!
- Logitech Z680 5.1 500W THX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest