Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
Digitalis #21727 üzenetére
félreértesz....én általában nem egy teszt oldal alapján szeretek csak itélni.....ugyanis nem vagyunk egyformák.....én a több szem többet lát elvet vallom....több teszt több kérdésre válasz...
ezért is szeretnék más tesztoldalról is infohoz jutni.....hozzáértőktől és nem csak otthoni felhasználoktól...az avforumot olvasgattam én is eleget....,de azon kívül szeretném ha ajánlanál még egy teszt oldalt ahol ezekről a fantasztikus philips tvkről többet megtudhatok.
mert eddig van egy....legyen állításod szerint a legjobb tesztoldal(bár ebben sem vok biztos,de legyen)...én szeretnék még egyet....csak mert a sonyról és lgről és a csúnya samsungról is sok-sok-sok teszt van fent világhálón....tehát többet is tudhatok róla....azonban a philipsről elég CSEKÉLY az info.
"Ezért ebben a hümmögésben egy jó adag irigységet is látok felfedezni, tán talált süllyedt?
"
A személyeskedést ha lehet mellözük.De ha arcul vágja az embert csak ha szemből nézni,akkor ha egy család szeretné nézni a tv-t mindenkinek harcolni kell a jó helyért? Csak ,mert LG-iék még most sem nagy vitézek sem felhősődés terén, sem betekintési szögben ,sem feketében.(S-IPS panelt használ)
Eisa díj 2008-2009 legjobb ár-érték lcd-tvje a Samsung 40a55x széria....csak igy megjegyeztem a végére...
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Metal topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest