- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz goldnarmz #31099 üzenetére
Ezzel egyetértek, nem is szándékoztam ott tartani
Nem tudom, egyszerűen úgy gondoltam, hogy egy feketén, barnán vagy valamilyen sötétebb színen kevésbé üt el, kevésbé szúr szemet a kosz. Persze első sorban arra van, hogy használja az ember, ez igaz
Because
Ez igaz, bár mondjuk ez a része annyira nem érdekel, nem is ezért építem. Viszont szeretem ha a kerékpár igényesen, jól néz ki, ha már újonnan veszem a vázat, akkor megfontolom a színét, főleg hogy ennyi féle van.
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz Because #31100 üzenetére
Ahha... Elnézést, én ezzel nem tudok azonosulni.
Ez esetben kérem ignorálni a hozzászólásom.
Mindenkinek mást jelent a bringázás, sorry!(#31101) freelanced:
Meg nem értésem ellenére azt azért mindenképp javaslom, hogy olyan színben vegyél vázat, ami NEKED tetszik, ne foglalkozz azzal, milyen lesz koszosan! Pláne ne más véleménye legyen a (szín)döntő tényező.[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz goldnarmz #31102 üzenetére
Szerintem sokaknál ez pont olyan mint egy időben a BMX volt, mindenki Mongoose bringával "járkált". Aki még tényleg arra használta amire kitalálták az egy dolog, de a nagy részüknek csak azért volt mert "menő", és divatos, illetve elmondhatták, hogy ők hú de keményen csinálják ezt. Mostanra ez kiment a divatból és jött más.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz freelanced #31103 üzenetére
BMX? Rémlik egy Matt Hofmann és egy Dave Mirra név még az előző századból. Nem vagyok mai csóka, így ne adj az én véleményemre.
-
Solad
addikt
válasz freelanced #31097 üzenetére
Nincs kényes bringa csak kényes bringás
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
freelanced
addikt
Ez volt a régi Csepel papucs? [link]
Ez nagyon furán néz ki
-
HollyBoni
veterán
Ha ennyivel szélesebb a tengely az nagyon gáz? Ha picit szétfeszítem a vázat belemegy, de nem nagyon tetszik ez a megoldás, másik kéne?
-
HollyBoni
veterán
válasz imyourfriend #31109 üzenetére
Maga a tengely hosszabb 8-9 milivel mint ami eddig benne volt.
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz freelanced #31112 üzenetére
én a feketét venném, bárcsak lenne rá lehetőségem
ez ugye a royal? nekem a tropedo kellene, ha jól tudom azon van váltófül
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz freelanced #31114 üzenetére
a torpedó az amire tudsz rakni. így lehet egysebis is láncfeszítővel, de később ha mégis kell a racsni, jól jöhet
(#31116) fpeter07: ha nyerő ha nem az tetszik, barnát én inkább nem választom akkor legyen a fehér
[ Szerkesztve ]
-
zt9014
újonc
Láncra: rongy. Sort úgy szoktam, hogy a rongydarabot kifeszítem és mint a fogselymet húzogatom a fogak között, néha ha koszos fordítok rajta. Elég jól le lehet így csutakolni. Ezt 100-200 km-enként végzem, télen sűrűbben. Utána TF2-vel befújom és a felesleget letörlöm.
Amúgy az olajos rongyokkal mit csináltok? -
törölt tag
válasz freelanced #31112 üzenetére
Ha pesti vagy meglesheted az en feketemet, pedig utottek el parszor es csak kozelrol lathato kopasok vannak rajta.
-
TayRol
nagyúr
a rosebikes.hu-ról ha rendelek cipőt, mérethiba miatt lehetséges a csere? van valakinek ezzel tapasztalata?
szerk: ma voltam a féket kicsit után állítani, most tökély a canga. de a 30 km/h feletti sebességért dolgozni kell.
nem tudjátok, létezik aszfaltra is alkalmas 29'-es külső?
[ Szerkesztve ]
-
-
HollyBoni
veterán
válasz TayRol #31121 üzenetére
Lehet oltári baromságot mondok, de talán olvastam már itt a topikban. 28-as országúti. trekking és 29-es "29er" monti kerék ugyanakkora, táblázátban is ezt írják itt. Szóval van dögivel aszfalt külső. Ha csak nem tévedek a mérettel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zoli03 #31120 üzenetére
Nekem '13-as royalom van, egyszer telibekapott oldalrol egy auto, annak a szine rajtamaradt de lejott aztan egy rendorauto is elutott, a kocsi fenyezese jobban megsinylette, kavicsfelverodeseknel latni, hogy kiskoromnyi feluleten lejott a festek, de azokon a helyeken mar a vaz is serult. Egy lepes tavolsagrol egyaltalan nem latni ezeket. Most masfel eves a vaz.
Because: remelem azert tudod, hogy a coffeerideos sracok joresze is fixizett... Meg ugye ottvannak azok a franya palyakerekparosok is, na meg a szerinted unfunkcionalis fiximmel 32-es atlagot megyek varosban. De biztos csak divatcikk.
-
törölt tag
válasz freelanced #31122 üzenetére
54-es, 175 centimhez, nekem ez a tokeletes meret, ha erre jarsz irj ram
-
HollyBoni
veterán
válasz imyourfriend #31128 üzenetére
A mostani eltört, ez volt itthon. Viszont nem rakom be, nem szimpatikus ez a váz szétfeszítés. Találtam még itthon egyet ami passzol de az sajna csavaros, ideiglenesen jó lesz amíg szerzek megfelelő méretű gyorszárasat.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz imyourfriend #31133 üzenetére
köszi!
HollyBoni: 19 széles a felni.
-
-
törölt tag
válasz freelanced #31139 üzenetére
46-17, de most valtok, 48 v 50-re elol, fixin igy 17 skidpontom van, mondjuk igyis 3 het egy gumi ez a 2.7 koruli attetel nagyon jo varosban, indulasnal sem cseszi szet a terded, meg lehet vele porgetni, bar otven felett mar kenyelmetlen.
-
sza.sa
tag
Úgy néz ki kiválasztottam a bringám utódját: Csepel Traction
Valószínűleg a hátsó váltót még a boltban cseréltetem, valamint a gyári gumit is (Kenda700x40c) keskenyebbre váltanám.
Mit tudtok ajánlani gumi terén? Illetve tipp kényelmes, de sportosabb nyeregre?[ Szerkesztve ]
sza.sa
-
Maximum1
őstag
válasz #48525824 #31141 üzenetére
"bar otven felett mar kenyelmetlen."
Nekem már 35 felett kényelmetlen a 46/18, kemény vagy ha 50et kitudod tekerni.(#31143) freelanced így elsőre a 46/16-al kellemetlen lesz amikor az autós int hogy elenged, de Te csak állsz a pedálon a testsúlyoddal és nem történik semmi.
-
Because
őstag
válasz freelanced #31143 üzenetére
ez keményebb lesz mint amit maummamut használ...
-
Maximum1
őstag
válasz freelanced #31148 üzenetére
ez már külső csapágyas, nem kockatengely, de ilyen nincs az országban, csak kintről lehet hozzájutni drágán.
Igazi betonszaggató lehet ez a cucc.
Ha építenék minimum egy ilyet tennék rá, de nem építek mert nem éri meg 150-200ezerért egy SS gép........46/18 elég jól lehet érezni a gép határait.
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
válasz freelanced #31148 üzenetére
Ezt neked kellene tudnod, hogy szeretsz e pörgetni, vagy nem, és hogy milyen izomzattal rendelkezel, van e erőd elindulni 46-16-tal.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest