Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #731 üzenetére
Ok értem, így már más a helyzet!
Amúgy lassan tényleg úgy érzem magam, mint a prérifarkas, szívok ezzel a géppel rendesen. (mostanában) Amúgy az eléggé gáz lenne, ha a tápom mondaná be az unalmast...kb fél éve van meg, és a Corsair eléggé masszív tápokat gyárt. Bár semmit nem lehet kizárni... 2 órája raktam össze a gépet, megigazgattam minden zsinórt, pasztázás, azóta nem volt kék, de mondjuk semmit nem jelent, mert tegnap 8 órán keresztül nem volt semmi, aztán egyszerre jöttek negyed óránként a kékek......
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest