Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
én se gondoltam volna, egyébként 5kék után valami drivert leállított mikor az egér meghalt, csak mikor már az 5. kéket kaptam az asztalra beérkezésnél, már azt nem olvastam el, örültem, hogy végre felállt a rendszer
Mindenesetre, nekem már az is elég, ha a vga jó, csak a rendszerem csinálna valami driveres problémát, mert max akkor visszaraknám win10-re és happy lennék. Amúgy én is hülye vagyok, hogy a kártyavétel előtt egy nappal rakom újra a rendszert, így a viszonyítási alapot elveszítve (ugye az előzővel probléma mentesen ment mindig, akkor ezzel is úgy kellene) ráadásul úgy, hogy tudtam, hogy win7-nél lesznek problémák a Driver beszerzésénél, mivel az alaplap telepítője nincs meg, Mikor felraktam a win7-et utána szembesültem azzal, hogy a hivatalos oldalról letölthető driverek valamiért nem akartak települni. Más hardverre nem gyanakodnék, mert azok már egy hónapja benne vannak kb. Egyedül még az egérről tudtam, hogy rossz, mert a bal egérgomb nem működött mindig, csak ha végighúztam a kezem a kábelen, hogy kiegyenesítsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest