Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #98690560

    törölt tag

    válasz Toobee #120032 üzenetére

    Szia! Érdekelne, hogy ez a recept honnan jött neked, tudatosan készítetted így, vagy esetleg csak egy ilyen beállításon állt az őrlő és kipróbáltad?
    Én ugyanezt a kávét vettem és rendesen szenvedek vele. A klasszikus 1:2 arány a 25 mp-es idővel teljesen rossz eredményt ad, a Casino Mocca egy 1:2,5 arányt javasolt hozzá, 35-40 mp körüli csapolással, de szintén szóra sem érdemes az eredmény. Viszont megláttam a te elkészítési módodat és sikerült is rögtön a közelébe lőnöm az őrlőt és láss csodát, majdnem kiugrott az ananász a csészéből. Még nem az igazi így sem, de a jövőbeni próbálkozások kapcsán sokat segítene, ha kaphatnék néhány tippet, hogy hogyan indultál ki az elkészítéssel miután megvetted ezt a kávét, mert nekem az a tapasztalatom, hogy az iskolában tanított eszpresszó készítési anyag az kapásból totál elhasal mondjuk egy CM tételnél.

Új hozzászólás Aktív témák