- Karácsonyfaként világíthat a Thermaltake új CPU-hűtője
- Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Modern monitorokra köthető 3dfx Voodoo kártya a fészerből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
-
Új Beats fej- és fülhallgatók jelentek meg
ma Frissítette a Solo termékcsaládot az Apple házi audiomárkája.
-
Súlyos adatvédelmi botrányba kerülhet a ChatGPT az EU-ban
it Egyre nagyobb probléma az AI hallucinálása – most az osztrák adatvédelmi hatóság veheti elő a ChatGPT miatt az OpenAI-t, alapvetően a GDPR megsértése miatt.
-
AMD Radeon undervolt/overclock
lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
#98690560
törölt tag
válasz Toobee #120032 üzenetére
Szia! Érdekelne, hogy ez a recept honnan jött neked, tudatosan készítetted így, vagy esetleg csak egy ilyen beállításon állt az őrlő és kipróbáltad?
Én ugyanezt a kávét vettem és rendesen szenvedek vele. A klasszikus 1:2 arány a 25 mp-es idővel teljesen rossz eredményt ad, a Casino Mocca egy 1:2,5 arányt javasolt hozzá, 35-40 mp körüli csapolással, de szintén szóra sem érdemes az eredmény. Viszont megláttam a te elkészítési módodat és sikerült is rögtön a közelébe lőnöm az őrlőt és láss csodát, majdnem kiugrott az ananász a csészéből. Még nem az igazi így sem, de a jövőbeni próbálkozások kapcsán sokat segítene, ha kaphatnék néhány tippet, hogy hogyan indultál ki az elkészítéssel miután megvetted ezt a kávét, mert nekem az a tapasztalatom, hogy az iskolában tanított eszpresszó készítési anyag az kapásból totál elhasal mondjuk egy CM tételnél.