- TCL LCD és LED TV-k
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bluetooth hangszórók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
localhost #164 üzenetére
Elnézést, csak most találtam rá a topicra. Kispesten tudok egyet, ami tapasztalataim szerint egész jó, és vasárnap 25% engedmény van mindenből.
[Kispesti Halásztanya Étterem]
A kiszolgálás gyakorlott, profi, a szokásos játékos pösti félflegma stílusban, (engem szórakoztat, nem bántás ez, megvan a bája) de háromszor jöttek oda megkérdezni, hogy hogy ízlik, van-e kívánságunk.
Ettünk ott halat is, (a halászlé mellett) a harcsapaprikás erős közepes volt, megérte az árát simán, de nem egy orgazmus, a dorozsmai molnárponty pedig egyenesen szuper volt. A köretek szintén.
Visszamennék.
szerk:
Nagyon rég akartam ilyen topicot nyitni, úgy érzem, törzsvendég leszek itt.
-
harry
veterán
válasz
localhost #124 üzenetére
Ha két kattintásnál jobban elmélyedtél volna a kérdésben láthatnád, hogy nem tudsz városra szűkítve keresni. Pl. itt az első pár találat az kapásból nem is Budapest. Tehát az egy dolog, hogy beírod 'thai', de jön találat minden honnan, akkor is, ha előtte a várost és kerületet is beállítod.
Másrészt nem kategóriára, hanem névre keres, tehát bizonyára sok olyan étterem van, ahol ilyesmi jellegű kaja van, de nem szerepel az étterem nevében a 'thai' szó.
Harmadrészt azt kérdeztem, tudnak-e ajánlani.Vagyis érdekelt volna személyes tapasztalat, mert egy cím/név listával nem érek sokat, lévén a legtöbbnek alig van honlapja/étlapja, ajánlója, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest