Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macaframa
csendes tag
ami a legjobban emgéri: ipod touch 4 32gb meg egy szar telefon
legalábbis én igy nyomom és nem bántam meg. a 8giga angyon kevés főleg ha videózol is meg csomó helyet elfoglal a 4.1 (600 megát)
63ért ebayen tudsz már venni.
szerintem 1-2 év mulva be lesz wifizve budapest, és úgyis lehet az embernek telefonszáma valami voip szolgáltatónál és akkor akár már telefon is
meg van már valami tok amibe rakhatsz sim karit meg van bene vevő meg csomó minden, lényeg hogy a dock connectorba castlakozik, és iphone lesz a touchból.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Battlefield 6
- PlayStation 3
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Arc Raiders
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.06
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
legalábbis én igy nyomom és nem bántam meg. a 8giga angyon kevés főleg ha videózol is meg csomó helyet elfoglal a 4.1 (600 megát)
meg van már valami tok amibe rakhatsz sim karit meg van bene vevő meg csomó minden, lényeg hogy a dock connectorba castlakozik, és iphone lesz a touchból.