Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
Azért kevésbé feltűnő, mert telefon sokszor mobilos oldalakat nyit meg, ami jóval kevesebb memóriát eszik, így több lap kell, hogy újratöltsem.
Na meg az iPhone-t nem használom olyan masszív böngészésre, mint az iPadet, leggyakrabban valami menetrendet nézek meg rajta, vagy az alap hírportálokat (amik többnyire mobil oldalként jelennek meg). De igaz, ami igaz, sokkal kevesebbszer csinálja a telefon a reload-ot, mint az iPad.Amúgy az S verzió nem is igazán hardveres újdonságokat hoz, inkább csak javítja az előd hibáit, amivel egyesek együtt tudnak élni, mások nem...
Pl. 4S javította az antennagate-et, amit érdekes módon én sosem tudtam előidézni 4-en. A sebességbeli növekedés, és a kamera javulása nem volt akkora "boom" akkori szemmel nézve, mára persze egyértelműen jobb a 4s.
Vagy az 5S javította a fekete 5 kopását, de ezen kívül csak a touch id-t tudta felmutatni, ami igazán pont a 6-os szériára forrta ki magát.
A 6 üzemideje kb 20 %-al jobb az 5S-nél, ami pont arra jó nekem, hogy délután 5kor ne 20%-on legyen a telefon, hanem adott esetben 35-40%-on, tehát bőven ráérek éjszaka rátenni töltőre. És ez nekem jó.
A 6S-ben elmondom mi lesz az újdonság szerintem: Kicsit jobb proci, 2GB RAM, talán a kamerát besüllyesztik a hátlap szintjébe? És ennyi. Ja, és talán megszüntetik a 16-ost, és helyette lesz 32-es (amit én üdvözölnék, de jobban belegondolva az Apple-nek nem éri meg, mert így sokan rákényszerülnek a 64-esre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óvodások homokozója
- Milyen program, ami...?
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- MÁV topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest