- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
Azért kevésbé feltűnő, mert telefon sokszor mobilos oldalakat nyit meg, ami jóval kevesebb memóriát eszik, így több lap kell, hogy újratöltsem.
Na meg az iPhone-t nem használom olyan masszív böngészésre, mint az iPadet, leggyakrabban valami menetrendet nézek meg rajta, vagy az alap hírportálokat (amik többnyire mobil oldalként jelennek meg). De igaz, ami igaz, sokkal kevesebbszer csinálja a telefon a reload-ot, mint az iPad.Amúgy az S verzió nem is igazán hardveres újdonságokat hoz, inkább csak javítja az előd hibáit, amivel egyesek együtt tudnak élni, mások nem...
Pl. 4S javította az antennagate-et, amit érdekes módon én sosem tudtam előidézni 4-en. A sebességbeli növekedés, és a kamera javulása nem volt akkora "boom" akkori szemmel nézve, mára persze egyértelműen jobb a 4s.
Vagy az 5S javította a fekete 5 kopását, de ezen kívül csak a touch id-t tudta felmutatni, ami igazán pont a 6-os szériára forrta ki magát.
A 6 üzemideje kb 20 %-al jobb az 5S-nél, ami pont arra jó nekem, hogy délután 5kor ne 20%-on legyen a telefon, hanem adott esetben 35-40%-on, tehát bőven ráérek éjszaka rátenni töltőre. És ez nekem jó.
A 6S-ben elmondom mi lesz az újdonság szerintem: Kicsit jobb proci, 2GB RAM, talán a kamerát besüllyesztik a hátlap szintjébe? És ennyi. Ja, és talán megszüntetik a 16-ost, és helyette lesz 32-es (amit én üdvözölnék, de jobban belegondolva az Apple-nek nem éri meg, mert így sokan rákényszerülnek a 64-esre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Motoros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest