Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
Azért kevésbé feltűnő, mert telefon sokszor mobilos oldalakat nyit meg, ami jóval kevesebb memóriát eszik, így több lap kell, hogy újratöltsem.
Na meg az iPhone-t nem használom olyan masszív böngészésre, mint az iPadet, leggyakrabban valami menetrendet nézek meg rajta, vagy az alap hírportálokat (amik többnyire mobil oldalként jelennek meg). De igaz, ami igaz, sokkal kevesebbszer csinálja a telefon a reload-ot, mint az iPad.Amúgy az S verzió nem is igazán hardveres újdonságokat hoz, inkább csak javítja az előd hibáit, amivel egyesek együtt tudnak élni, mások nem...
Pl. 4S javította az antennagate-et, amit érdekes módon én sosem tudtam előidézni 4-en. A sebességbeli növekedés, és a kamera javulása nem volt akkora "boom" akkori szemmel nézve, mára persze egyértelműen jobb a 4s.
Vagy az 5S javította a fekete 5 kopását, de ezen kívül csak a touch id-t tudta felmutatni, ami igazán pont a 6-os szériára forrta ki magát.
A 6 üzemideje kb 20 %-al jobb az 5S-nél, ami pont arra jó nekem, hogy délután 5kor ne 20%-on legyen a telefon, hanem adott esetben 35-40%-on, tehát bőven ráérek éjszaka rátenni töltőre. És ez nekem jó.
A 6S-ben elmondom mi lesz az újdonság szerintem: Kicsit jobb proci, 2GB RAM, talán a kamerát besüllyesztik a hátlap szintjébe? És ennyi. Ja, és talán megszüntetik a 16-ost, és helyette lesz 32-es (amit én üdvözölnék, de jobban belegondolva az Apple-nek nem éri meg, mert így sokan rákényszerülnek a 64-esre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest