-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuccok
tag
"Boltban sem használok bankkártyát, otthon van biztos helyen"
jézus....
"A levelezőből átraktam a Pages-be, ott a tollal kitöltöttem, majd azonnal visszaküldtem pdf-ben."
A pages tud pdf-et megnyitni szerkeszteni és utána (nem külön layerként) elmenteni?
Mert akkor lehet ránézek.[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz Cuccok #21153 üzenetére
Telefonnal fizetek, az biztonságosabb. Ha elvesztem, vagy ellopják a bankkártyát, akkor simán lehúzhatják 5e-es vásárlásokkal. Elég, ha végigmegy egy plázán, vagy van ismerős egy boltban, és hiphop 50-e repült.
Én rárajzoltam a pdf-re, azaz ráírtam tollal. Nem akartam szerkeszteni.
-
Cuccok
tag
válasz univerzita #21106 üzenetére
Az a baj hogy olyan hogy külön androidos logika olyan nem nagyon van, mert az egyenlő a számítástechnikában nagyjából mindenhol (az Apple-t kivéve) használatos logikával...
Az apple rendszere egy 0 műszaki beállítottságú egyénnek tökéletesen passzol, de kb aki tudja hogy mi az hogy file, könyvtárstruktúra, egyebek, azoknak néha kínszenvedés.
-
kkdesign
senior tag
válasz Cuccok #21155 üzenetére
Ez Az Apple logika egyebkent jelen van mac osben is? Nem gep szinten hanem mondjuk alkalmazasoknal? Mert tenyleg sokszor annyira logikatlan informatikuskent hogy doksiknak kepeknek stbnek olyan lehetetlen modon kepes rendszerezest vegrehajtani az ember hogy hihetetlen.
-
NGA
addikt
válasz Mr Bond 007 #21160 üzenetére
Ne haragudj, de nem értem. Ha nem a vásárlási limitet veszem le, akkor mit? A PayPass-nál én nem tudom módosítani a limitet, ez fix 5000 Ft.
És bizony igaz, a neten tudok rendelni a fizikai kártyával webshopból pl postaautomatára.
-
NGA
addikt
válasz Mr Bond 007 #21164 üzenetére
OTP-s vagyok. Miért is váltsak? Telefonnal fizetek, ott nincs pinkód. Feloldom az ujjammal, és odaérintem. Még az ipadomat is így fizettem ki, pedig az már 100e felett volt. Az ujjlenyomat azonosítás meg csak 2 percig enged fizetni. Kóddal nem lehet megkerülni. Max levágod az ujjam :-)
-
BaLee
addikt
Ha nem számít mennyiért bankolsz akkor ne válts.
Haverom ugyan ezt írta amit te, hogy a telefon mindig nála van és mindig azzal fizethet, ez így van, ez tök jó. De vehetsz olyan tokot, hogy a bankkártyádat belecsúsztatod és akkor az is mindig nálad van. Meg amíg a haverom kifizetett évi több 1000Ft-ot ezért a számláért meg a kártyáért addig én nem fizettem semmit, sőt évi 60-70 ezer ft kaptam vissza a kártyás vásárlások után. Ennyiért inkább magamnál tartom a kártyámat... -
umfrider
senior tag
Gondolkoztam flameljek-e...
Elképesztő, hogy csak egy sz@ros bankkártyán mennyit lehet spórolni. Sőt, már ott tartunk, hogy nem is spórolni, hanem kb keresni. Főleg, ha valaki jól használja hitelkártya kombóval.
Tavasz óta pedig a legtöbb helyen fizetős lett a bármi neműleg kiküldött sms, kivéve, ha extra prémium csomagod van. De akkor simán ezeket is kifizeted, csak máshogy.'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Friczy
senior tag
Nekem minden vásárlásról jön SMS, és ha a mobilom kéznél van, egy perc alatt le tudom venni a kártyalimitet, onnantól több vásárlás nincs, tehát max. 5000 Ft a kockázatom. Ráadásul a kártya ellopása esetén törvényileg szabályozva van, hogy max. 15ezer Ft-ot terhelhetnek az ügyfélre.
http://www.azenpenzem.hu/cikkek/ellopott-bankkartya-most-mar-tenyleg-minden-mas/4667/
-
BaLee
addikt
válasz Friczy #21170 üzenetére
Nem is írtam, hogy köze van, de arról beszéltünk, hogy a kártyát ellopják. Onnantól kezdve neten azt rendel amit akar és nincs 5000-es limithez sem kötve.
(#21169) umfrider: pontosan. Rengeteget lehet spórolni ésszerű hitelkártya használat mellett. Egy titka van, hogy havonta visszafizesd és ne feledkezz el róla, aki erre nem képes annak nem való, pontosabban igazából belőlük élnek a bankok.
Én szerencsére nem tartozom közéjük. SMS értesítéseket én nem kértem, csak ahol ingyenes volt. Most már sehol sem az így nem élek vele. Bár ad plusz biztonságot az tény. -
törölt tag
Üdv! Ipadhoz hosszútávra melyik biztosítás éri meg?
-
Noxy
veterán
-
bostone
addikt
Nasról hogyan tudtok tartalmat lejátszani?
Ahogy látom a kodi nem támogatott.
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
ezek a smartshopos ipadek szürkeimportosak? kb 10k-val olcsóbbak, mint máshol [link]
van ezekre hivatalos apple gar?
szerk:
(#21189) csabiks
céges lenne, azt nem írtam, ez így 80+áfa[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Három kérdésem lenne. Az egyik hogy van-e olyan autós tartó ami jól tartja a tabot? Persze ha megoldható akkor a műszerfallal mindig rá fogok tartatni. Második hogy van-e rá valami fasza sziló tok? Nem akarnák rá flip-flop tokot.
És az ucsó kérdésem. Ha Cellular-ost veszek akkor azt tudom GPS-nek is használni akkor? Mert nézegettem hogy a 32GB-os WiFi+4G az lehet pont megfelelő lenne nekem. Mert a tárhelye igaz nem olyan sok de arra a pár dologra nekem pont elegendő.
Smoke some weed nigga!
-
Ragnar95
félisten
válasz Wiz Khalifa #21190 üzenetére
Igen, Cellular modellben van GPS is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ketrec
csendes tag
Sziasztok. iPad akkumulátor cserével kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy a szerelésnek latszik bármilyen nyoma a készüléken? Mert ahogy a videót nézem róla rendesen szét kell szedni a cuccot, de össze is tudják e rakni úgy hogy semmi nyoma ne látszódjon hogy szét volt szedve? iPhone akkumulátor csere miatt kérdezem mert ott meglátszódtak a szerelés nyomai. Sarkok nem pontosan illeszkedtek, stb
-
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest